Ντάγκλας: Ωριμάζω μέσα από τα λάθη

Ντάγκλας: Ωριμάζω μέσα από τα λάθη

Ποιος είπε ότι και οι σταρ δεν αισθάνονται μεταμέλεια; Ακόμη και για τα προσωπικά τους. Ο Μάικλ Ντάγκλας είναι το τελευταίο παράδειγμα μεταμέλειας για τον χωρισμό του με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, και μάλιστα με πολλές λέξεις.

“Θεωρούσα τους δικούς μου ανθρώπους, όπως η Ζέτα, ως δεδομένους και μετανιώνω γι΄ αυτό” ήταν η πρώτη κουβέντα του 69χρονου ηθοποιού προς τη βρετανική εφημερίδα “Sun”. Διαλύοντας και την εικόνα της τέλειας οικογένειας που έδιναν ο ίδιος, η συμβία του, ο 13χρονος γιος του Ντίλαν και η 11χρονη κόρη του Καρίς, ζώντας σε πανάκριβες επαύλεις και σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Η διάγνωση του καρκίνου στη γλώσσα πριν από τέσσερα χρόνια οδήγησε τον Μάικλ Ντάγκλας σε χημειοθεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις, ταράζοντας τα νερά της “τέλειας οικογένειας”. Μόλις δε ανένηψε ο ίδιος, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς διαγνώστηκε ως διπολική και χρειάστηκε να ακολουθήσει και πρόγραμμα απεξάρτησης. Τα απανωτά χτυπήματα προκάλεσαν και κλυδωνισμούς στον γάμο τους, που πριν από ένα χρόνο οδηγήθηκε σε διαζύγιο. Και οι δύο όμως δουλεύοντας με συμβούλους γάμου αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους πριν από μερικούς μήνες.

Και τώρα ο Ντάγκλας παραδέχεται ότι χρειάστηκε να ωριμάσει απέναντι στη σχέση του με τη συμβία του, ειδικά αφότου ο καρκίνος τον έκανε να δει τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.

“Όταν είσαι ανώριμος σε ενδιαφέρει πιο πολύ τι σκέφεται ο κόσμος για σένα και παίρνεις τα άτομα που είναι πιο κοντά σου ως δεδομένα. Ξοδεύεις δε πολλή ενέργεια για να κάνεις καλή εντύπωση στους ξένους και παραμελείς τους δικούς σου. Όταν φθάσεις να ωριμάσεις πραγματικά, κατευθύνεις αυτή την ενέργεια- και τη σπατάλη της- στους δικούς σου ανθρώπους, στην οικογένειά σου”, δήλωσε.

Πηγή: Tα Νέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ