Νότης Σφακιανάκης: Δε με αφορά τι κάνουν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων

“Μη με βάζεις στην ίδια κατηγορία με τους άλλους. Δεν με αφορά τι κάνουν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων. Αν είμαστε Έλληνες θα πρέπει να το αποδεικνύουμε εμπράκτως και σε καθημερινή βάση” είπε ο Νότης Σφακιανάκης στο Secret απαντώντας σε ερώτημα σχετικό με τις εκλογές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Είχατε εκλογές, δεν είχαμε”.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δε ψήφισε, όπως κάνει χρόνια τώρα. “Δεν είμαι με κανένα κόμμα, ούτε με τη Χρυσή Αυγή. Είμαι με το κόμμα Ελλάς και με όποιον είναι υπέρ της Ελλάδος. Αν είναι η Χρυσή Αυγή, τότε είμαι μαζί τους. Είμαι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε εδώ, θυμάται, και είναι μόνο Έλληνας” πρόσθεσε.

Ο Νότης Σφακιανάκης χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα. Όσο για τη Δέσποινα Βανδή και τη διακοπή της συνεργασίας τους είπε: “Δεν ξέρω γιατί θίχτηκε η Δέσποινα… Κι εγώ ήμουν μετανάστης και εργαζόμουν στην Γερμανία και καθάριζα μαζί με τη μητέρα μου ένα κέντρο ανιάτων. Τι να πει η Δέσποινα για τους μετανάστες… Στην Ελλάδα είναι παράνομοι, αυτό δεν μας αφορά; Και ιδιαίτερα το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν χάσει την εργασία τους; Είναι ρατσιστικό αυτό; Είναι ρατσιστικό να πεις ‘δεν θέλω να μπεις στο σπίτι μου, αν δεν χτυπήσεις το κουδούνι;’ Πάρε την άδειά μου για να μπεις”.

Τέλος, σε ερώτηση για τον Παντελή Παντελίδη ανέφερε:

“Αν είσαι μίμος και σου αρέσει που είσαι μίμος, τι να πω εγώ… Η αλήθεια είναι πως δεν τον είχα ακούσει μέχρι πριν από δύο χρόνια… Οι απομιμήσεις ποτέ δεν μου άρεσαν. Δεν γίνεται να είναι αυτή η φωνή του. Ο κάθε άνθρωπος έχει ξεχωριστή φωνή, όπως έχει δικές του αισθήσεις, όπως έχει δική του ίριδα στο μάτι. Τώρα αν έχει επηρεαστεί από εμένα και έχει τοποθετήσει το λαιμό σου στο άκουσμα που σου αρέσει, μπορεί να φτάσεις να ακούγεσαι σαν εμένα. Όμως ακριβώς το ίδιο δε θα γίνεις ποτέ. Κάποια στιγμή θα προσγειωθεί στην πραγματικότητα και θα είναι ανώμαλη η προσγείωση”.

ΠΗΓΗ: Secret

Διαβάστε επίσης

Ο Σφακιανάκης για τον “μίμο” Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.