Νίκος Ρόκκος: «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα κακό όνειρο, μία πλάκα» – Συγκλονισμένη η πρώην σύζυγός του

Στο πένθος έχουν βυθιστεί ο Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αδελφού του, Νίκου. Ο 50χρονος πνίγηκε, ενώ έκανε ψαροντούφεκο στη Λήμνο, με την είδηση να συγκλονίζει τους κατοίκους του νησιού, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν όλοι μετά τον ξαφνικό χαμό του. Ο Νίκος Ρόκκος και η Γιάννα Φαφαλιού έχουν μια κόρη, η οποία σήμερα είναι 14 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Γιάννα Φαφαλιού δήλωσε συγκλονισμένη για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, με τον οποίο διατηρούσε μία καλή σχέση, παρά το διαζύγιο.

«Το έμαθα από τη στιγμή που ξεκίνησε να αγνοείται. Με ενημέρωσε ο κουμπάρος μου, που είναι στο λιμενικό. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα κακό όνειρο, ότι είναι μία πλάκα… Ήταν πολύ ξαφνικό, πολύ συγκλονιστικό. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας. Το ψάρεμα ήταν η δεύτερη φύση του. Δυστυχώς, όπως αποδείχτηκε. Εγώ είμαι πρώην σύζυγος. Ήμασταν πολλά χρόνια χωρισμένοι με τον Νίκο, αλλά είχαμε πολύ καλή σχέση. Συμπάσχω πολύ, σκέφτομαι το παιδί μου, που έχασε τον πατέρα του σε μία τόσο τρυφερή ηλικία. Είχαν μία πολύ ιδιαίτερη και δεμένη σχέση. Είναι πολύ τραγικό όλο αυτό, που συμβαίνει», είπε η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ