Νίκος Παππάς για Γιώργο Λιάγκα: «Ας αφήσει τις απειλές σε εμένα, γιατί είναι άλλη πίστα αυτή»

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εμφανίστηκε σήμερα (28/10) ο Νίκος Παππάς. Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής θέλησε να αποσαφηνίσει τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, μετά και το χθεσινό ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα.

«Δεν είναι ο σκοπός μου να ξεκατινιαστώ με τον Λιάγκα. Άλλος είναι ο σκοπός μου, για άλλο λόγο έγινε αυτή η τοποθέτηση, ίσως να χρειαστεί να το αποσαφηνίσω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι ίσως ο κόσμος που απευθυνόμουν να μην είναι ούτε τόσο εύστροφος και οξυδερκής για να αντιληφθεί αυτό που είπα, γιατί μπορεί να μην το περιέγραψα και καλά.

Το οξύμωρο είναι ότι ανέφερα τον Λιάγκα γιατί είναι μία εκπομπή που έχω κάνει δηλώσεις κανα δύο φορές. Ένιωσα πιο οικεία να τον αναφέρω. Απευθυνόμουν σε όλες τις εκπομπές που επιλέγουν να αναφέρονται στον Κασσελάκη και αν έφαγε τυρόπιτα κουρού και όχι σφολιάτα. Πού είναι η τοποθέτησή τους για τόσο σημαντικά θέματα που συμβαίνουν; Δεν μπορώ την υποκρισία των καναλιών και των εκπομπών. Δεν θα τσακωθώ με τον Λιάγκα, λες και το έχω ανάγκη. Παρόλα αυτά επειδή άκουσα το ξέσπασμά του και μου πήρε λίγη ώρα να σταματήσω τα γέλια. Έχουμε και τα ίδια στέκια και μπορούμε να κάνουμε μία πολιτισμένη κουβέντα από κοντά» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

Ενώ, πρόσθεσε πως: «Αν θέλει ας υψώσει πάλι τη φωνή του να δω κάτι. Δεν έχω κάτι προσωπικό. Μίλησε για μηνύσεις, νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία, δεν ξέρω αν γίνεται, υπάρχει νομικό πλαίσιο γι’ αυτό, να μηνύσει ο ίδιος τον εαυτό του, για τότε που κορόιδευε και την κοπελίτσα που είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά στο Αριστοτέλειο στη Θεσσαλονίκη και χαζογελούσε με την Γκαγκάκη και όλα αυτά που μας προβάλλει τόσο καιρό. Δεν μου αρκεί που έχει ζητήσει συγγνώμη, δεν το έκανε 15 χρονών, ήταν ένας έμπειρος δημοσιογράφος που τοποθετήθηκε έτσι, αυτά τα πράγματα τον καθορίζουν. Άρα ας αφήσει τις απειλές σε εμένα, γιατί είναι άλλη πίστα αυτή».

«Ήθελα να το αποσαφηνίσω γιατί πολλές φορές ο κόσμος μπορεί να μην έχει τη στοιχειώδη αντίληψη και ευφυία να καταλάβει οποιαδήποτε τοποθέτηση γίνεται. Γι’ αυτό βγήκα στην εκπομπή, αυτός ήταν ο σκοπός μου, να διευκρινίσω το τι εννοούσα τότε. Ελπίζω να κατάλαβε ο άνθρωπος τι εννοούσα.

Έχει το πλεονέκτημα να έχει μία τρίωρη εκπομπή, να ξεσπά και να λέει ό,τι θέλει. Εμείς δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια. Δεν ξέρω αν θα κρατηθεί μέχρι την Δευτέρα, μπορεί να πάει Κυριακή και να τα πει κάπου. Το όνομά του το χρησιμοποίησα μόνο για να πω τον καημό μου και το παράπονό μου για τις εκπομπές που προβάλουν αυτού του είδους τα θέμα και όχι τα σημαντικά» εξήγησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ