Νίκος Οικονομόπουλος: Full in love με την Ασημίνα Καμτσή – Τα ταξίδια Αθήνα – Θεσσαλονίκη και η απενεργοποίηση του Instagram

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του φαίνεται πως περνά ο Νίκος Οικονομόπουλος, καθώς η σχέση του με την Ασημένια Καμτσή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και το μοντέλο είναι μαζί περίπου έναν χρόνο, με την τελευταία να μη φεύγει στιγμή από το πλευρό του.

Μάλιστα, αυτήν την περίοδο, ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, και σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή «Πρωινό Σουσού», η σύντροφός του πηγαινοέρχεται από Αθήνα για να τον… καμαρώσει.

Μάλιστα, αναφέρθηκε πως εδώ και λίγο καιρό η Ασημένια Καμτσή έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο instagram καθώς κανείς από τους δυο τους δε θέλει να δίνει δικαιώματα και να προκαλεί με την προσωπική του ζωή.

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ασημένια Καμτσή γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι, «Πρέπει, δε πρέπει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ