Νίκος Μουτσινάς: «Πάω να κάνω μία παύση»

Έπειτα από 5 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας, ο Νίκος Μουτσινάς εχθές έκλεισε αυτόν τον κύκλο, με το τέλος της εκπομπής του “Καλό Μεσημεράκι”. Ο αγαπητός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας του εκπομπής, στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, καθώς και για το ποιος καλεσμένος από την τελευταία εκπομπή, τον τάραξε συναισθηματικά.

«Τα συναισθήματά μου είναι ακόμη ανακατεμένα. Έχει απ’ όλα αλλά είναι πολύ μεγάλο το ανακάτεμα. Θέλουν όλα μαζί να ξεσπάσουν. Είναι ανάποδα, είναι και η χαρά της ξεκούρασης μετά από μία χρονιά, η χαρά ότι γίνεται ένα νέο βήμα εκτός τηλεόρασης, που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα είναι η συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής, του αποχωρισμού, είναι πάρα πολύ μπερδεμένα όλα μαζί» είπε αρχικά.

Ενώ προσέθεσε πως: «Ευτυχώς κατάφερα στην εκπομπή και ήμουν σαν λοβοτομημένος, δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα και τι συνέβαινε. Ήταν μάλλον λίγο παραπανίσια φορτισμένο από τις άλλες φορές. Θα κρατήσω όμως τη χαρά».

Ερωτηθείς για το τι κρατάει από το “Καλό Μεσημεράκι”, απάντησε: «Από το Καλό Μεσημεράκι κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου. Πάω να κάνω μία παύση».

«Με τάραξε πάρα πολύ συναισθηματικά η Ζέτα Μακρυπούλια. Μόνο που ήρθε και την είδα με τάραξε πάρα πολύ, με αυτή συγκινήθηκα το πιστεύετε; Γιατί είναι ένα πολύ οικείο μου πρόσωπο και επειδή όντως τις 2 τελευταίες μέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο και της έλεγα ότι με έπιασε ένα σφίξιμο» εξήγησε κλείνοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ