Νίκος Γκέλια: Χαλαρώνω με το παιδί μου, με ντύνει και με βάφει

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παραχώρησε ο Νίκος Γκέλια. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την σύζυγό του και το παιδί τους.

Σε ερώτηση για τον έρωτα, ο Νίκος Γκέλια είπε: «Ο έρωτας για μένα είναι μία τεράστια δύναμη που μπορεί να κινήσει γη και ουρανό. Μία χημική αντίδραση στο μυαλό σου και μία ενέργεια η οποία έρχεται συμπαντικά και διοχετεύεται παντού!».

Μιλώντας για την σύζυγό του εξήγησε ότι: «Γνώρισα την σύζυγο μου κατά τύχη, είμαι φίλος με την αδελφή της. Ήθελα να μην περιμένει την πρόταση γάμου η σύζυγός μου, άνοιξε την πόρτα και με είδε με το δαχτυλίδι, ενώ γύριζε από το supermarket. Αν ένα ζευγάρι μείνει το ίδιο ερωτευμένο έπειτα από ένα παιδί κάτι δεν πάει καλά, ο έρωτας είναι έτσι φτιαγμένος για να μην τον αντέχει το σώμα σου!».

«Με τσαντίζουν πολλά πράγματα στην σύζυγό μου. Το πρωί που ανάβει το φως ενώ κοιμάμαι… Κάνω πολλά πράγματα που εκνευρίζουν την σύζυγό μου, τσακωνόμαστε ακόμα και για τις παντόφλες», πρόσθεσε.

Ακόμα, αναφερόμενος στο παιδί που έχουν αποκτήσει, σημείωσε πως: «Χαλαρώνω παίζοντας με το παιδί μου, με ντύνει και με βάφει!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ