Νίκος Μπάρκουλης: Συγκινεί μιλώντας για τον πατέρα του

Ο Νίκος Μπάρκουλης, γιος του θρυλικού ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, κάνει τα δικά του βήματα, ενώ ασχολείται με τα social media. Ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο J2US, όπου τραγουδά στο  πλευρό της Εβελίνας Νικόλιζα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Νίκος Μπάρκουλης έλειπε από το σόου καθώς είχε κολλήσει κορονοϊό. Ο ίδιος μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών αναφέρεται στην περιπέτεια της υγείας του, αλλά και για τον πατέρα του.

γιος Ανδρέα Μπάρκουλη - Νίκος Μπάρκουλης

“Έκανα μια μέρα τεστ και διαγνώστηκα θετικός. Μια μέρα πριν δεν ένιωθα καλά, αλλα νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Τελικά διαγνώστηκα με κορονοϊό. Δόξα των Θεώ, το περνάω χαλαρά. Μόνο δεν έχω γεύση. Έχω μπούκωμα και πονοκέφαλο. Έχω εμβολιαστεί και στις 3 Αυγούστου έκανα τη δεύτερη δόση” είπε σχετικά με τον κορονοϊό.

 

Αναφερόμενος στον Ανδρέα Μπάρκουλη, είπε: “Ελπίζω ο πατέρας μου να με βλέπει από εκεί που είναι και να είναι περήφανος. Θυμάμαι τα πάντα από αυτόν. Το βλέμμα του, το χαμόγελό του και τη φράση που μου έλεγε: Να είσαι πάντα καλός άνθρωπος” τόνισε συγκινημένος.

Πλέον, όπως δηλώνει “δεν με αγχώνει η σύγκριση με τον πατέρα μου, γιατί δεν με ενοχλεί να με συγκρίνουν με το είδωλό μου και το πρότυπό μου” ξεκαθάρισε.

Νίκος Μπάρκουλης Ανδρέας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ