Νίκος Αναγνωστόπουλος: Πέρασα πολλά, δεν ήξερα πού πάω και πού βρίσκομαι – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ηθοποιός Νίκος Αναγνωστόπουλος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στις προτάσεις που δεν ήρθαν μετά τη συμμετοχή του στη σειρά ‘Παρθένα Ζωή’.

“Είμαι ηθοποιός. Είχα παίξει στην ‘Παρθένα Ζωή’, μία χρονιά φοβερή κάναμε 190 επεισόδια, είχα πρωταγωνιστικό ρόλο, ήταν άψογη συνεργασία, ήμουν πολύ χαρούμενος τότε. Ήταν η πρώτη μου δουλειά, ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Μόλις τελείωσε, όλα έπεσαν, από πάνω κάτω , δεν ήξερα που πάω και πού βρίσκομαι. Με έπιασαν ανασφάλειες και δεν είχα καλή ψυχολογία τότε. Πέρασε ένας χρόνος, δεν ερχόταν κάποια πρόταση κι είπα Νίκο τι κάνεις; Ένιωθα ίσως μία αδικία, ένα παράπονο γιατί έλεγα ότι είμαι καλός και το θέλω αυτό. Είπα θα σταθώ ξανά στα πόδια μου γερά και δυνατά και είπα τι μπορώ να κάνω. Ξεκίνησα το Youtube, που ήταν πολύ δύσκολο και μετά έκανα γρήγορα κωμικά βιντεάκια για να δείξω και την ιδιότητα του ηθοποιού… Μόλις έμαθα το μοντάζ εκτοξεύθηκα δημιουργικά γιατί δεν κυνηγούσα πλέον τους μοντέρ να μου τα κάνουν, τα είχα όλα στα χέρια μου”, είπε ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show.

“Συγκινούμαι πάντα γιατί πέρασα πολλά και το αγαπώ αυτό. Από τα 19 μου που παράτησα το Μεσολόγγι που σπούδαζα έλεγα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Και μετά με όλα αυτά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Υπάρχει παράπονο γιατί δεν ήρθε μια συνέχεια και δεν ξέρω γιατί, ίσως ήταν συμπτωματικό ή ήταν κι οι συμπάθειες και δεν δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες σχέσεις. Είμαι 33 ετών κι αν δεν είχα πιάσει αυτήν την κατάσταση στα χέρια μου, θα ήμουν στα 33 χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Θα προσπαθώ και τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα και δεν έχουν ανταπόκριση, θα τους πω πάντα να προσπαθούν γιατί η ζωή είναι μία διαδρομή ακόμα και όταν είναι γονατισμένοι. Το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό”, ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.