Νίκος Αναδιώτης: Με αξίωσε ο Θεός και εν μέσω καραντίνας κοινώνησα

Μετά τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Μαρία Σολωμού και ο Νίκος Αναδιώτης δήλωσε ότι θα κοινωνήσει την Κυριακή. Μάλιστα έκανε γνωστό ότι την περίοδο της Σαρακοστής κι ενώ ήταν σε καραντίνα κοινώνησε, αφού εξομολογήθηκαν τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του.

Ο ίδιος υπογράμμισε σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ ότι “θα ήταν βλασφημία αν έλεγα ότι μπορεί να μεταδοθεί κάποιο νόσημα από τη Θεία Κοινωνία. Με αξίωσε ο Θεός και εν μέσω καραντίνας και φυσικά εφόσον μου είχε δοθεί η ευλογία του Πνευματικού μου, μετέλαβα και αυτόν τον καιρό, κάποιες φορές το σώμα και το αίμα του Χριστού. Το έπραξα και εγώ και η οικογένειά μου. Περιμένω με μεγάλη προσμονή την Κυριακή που μας έρχεται να ανοίξουν οι Ιεροί Ναοί και κανονικά και νόμιμα. Με μεγάλη μου χαρά και ανυπομονησία θα προετοιμαστώ για να προσέλθω στη Θεία Λειτουργία και να μεταλάβω το σώμα και το αίμα του Χριστού και εγώ και η οικογένειά μου”.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε ότι θα κοινωνούσε ακόμη και λεπρός να είχε προηγηθεί από εκείνον, ενώ η Μαρία Σολωμού είπε ότι “θα κοινωνήσω αυτή την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ