Νικολέττα Ράλλη – Μιχάλης Ανδρούτσος: Πρώτα το παιδί και μετά ο γάμος για το γνωστό ζευγάρι

Της Σήλιας Αποστόλου,

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Νικολέττα Ράλλη και ο σύντροφός της Μιχάλης Ανδρούτσος καθώς σε έναν μήνα από τώρα θα κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους, που θα πάρει το όνομα Σοφία. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις προκειμένου να προστατεύσει τόσο την ίδια όσο και το μωρό της, ενώ δεν κρύβει το άγχος της για την πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία βιώνει.

«Είναι πολύ ωραία και λίγο αγχωτική περίοδος. Δεν το περίμενα, γιατί ουσιαστικά, εγώ τουλάχιστον, έρχομαι αντιμέτωπη με κάτι το οποίο… δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Δηλαδή, αν μπορούσα να έχω έναν υπέρηχο μονίμως συνδεδεμένο πάνω μου και μπορούσα να ακούω συνέχεια την καρδιά του, ότι όλα κυλούν τέλεια, θα το ήθελα πάρα πολύ», είχε δηλώσει πρόσφατα η Νικολέττα Ράλλη.

Αν και εγκυμονούσα, η Νικολέττα δεν παραλείπει να φροντίζει για τη φυσική της κατάσταση. Πρόσφατα, εκείνη και ο σύντροφός της απόλαυσαν ένα ηλιόλουστο πρωϊνό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ζάππειο. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας δεν λείπει ούτε λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης του και μοιράζεται μαζί της την ίδια ανυπομονησία να γεννηθεί το μωρό τους.

To Love Story

Πρόκειται, άλλωστε, για τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ο οποίος παραμένει άσβεστος. Οι δυο τους δείχνουν να έχουν βρει όλα όσα ονειρεύονταν. Η γνωριμία τους έγινε μέσω της κοινής τους φίλης , Τζένης Μπαλατσινού, πριν από περίπου έναν χρόνο, έμελλε να είναι καθοριστική. Ο Μιχάλης γοητεύτηκε αμέσως και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Νικολέττας, με αποτέλεσμα όλα να πάρουν το δρόμο τους. Τα πρώτα ραντεβού ξεκίνησαν μάλλον δειλά, όμως η έντονη έλξη δεν τους άφησε πολλά περιθώρια… «Με κέρδισε ότι γελάω πάρα πολύ μαζί του και στη φάση που εξελίχθηκε η σχέση μας ήταν σημαντικό πως ήταν περισσότερο φίλος μου. Είναι σαν να έχω βρει τον κολλητό μου! Υπάρχει και το άλλο κομμάτι, φυσικά», έχει πει σχετικά η Νικολέττα Ράλλη.

Έπειτα από έναν χρόνο με αμέτρητες κοινές εμπειρίες και όμορφες στιγμές, η Νικολέττα και ο Μιχάλης είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν κάνουν σχέδια γάμου, αφού προτεραιότητά τους είναι η προετοιμασία για την άφιξη της κόρης τους, που θα πάρει το όνομα Σοφία, από τη μητέρα του Μιχάλη, αναφέρει η εφημερίδα Real News.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ