Νικολέττα Ράλλη: Δεν θα έκανα ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή

Η Νικολέττα Ράλλη προχώρησε σε μια ανάρτηση όσον αφορά στην εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο”, μερικούς μήνες έπειτα από το “κόψιμο” του προγράμματος.

Η γνωστή παρουσιάστρια, με αφορμή το Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, έγραψε σε δημοσίευσή της στο Instagram πως δεν θα επαναλάμβανε ποτέ στο μέλλον κάποιο αντίστοιχο πρότζεκτ στην μικρή οθόνη.

«Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή», σημείωσε μεταξύ άλλων η Νικολέττα Ράλλη.

«Και αυτό επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα και για αυτή την απάντηση μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχληση όσον αφορά το περιεχόμενο της, ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες», διευκρίνισε στη συνέχεια του ποστ της η παρουσιάστρια.

Και κατέληξε στην ανάρτησή της η Νικολέττα Ράλλη: «Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια! Και έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι, μπράβο μας».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Νικολέττα Ράλλη

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ