Νέος έρωτας για την πρώην του Τομ Κρουζ -Καυτά φιλιά με τον σεφ της καρδιάς της -ΦΩΤΟ

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, η Κέιτι Χολμς αντάλλαξε παθιασμένα φιλιά δημοσίως με τον νέο έρωτά της, έναν 33χρονο σεφ, ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου στο Μανχάταν. Οι δυο τους πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο όταν εθεάθησαν σε δείπνο μόνο για δύο στις 4 Σεπτεμβρίου στο Σόχο.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως η 41χρονη σταρ και πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ και ο σεφ Εμίλιο Βιτόλο Τζούνιορ απολαμβάνουν τον έρωτά τους και αδιαφορούν για παπαράτσι και κακές γλώσσες, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους “συνέλαβε” την Κυριακή το βράδυ να φιλιούνται παθιασμένα δημοσίως και να γελούν ευτυχισμένοι.

Το εστιατόριο του Βιτόλο είναι αγαπημένο στέκι για διάσημους που ζουν στη Νέα Υόρκη όπως τον Γούπι Γκόλντμπεργκ, Τζόε Τζόνας, Τζάστιν Μπίμπερ, Ριάνα και Μπράντλεϊ Κούπερ. Η δημόσια έκφραση έρωτα αναμένεται να εντυπωσιάσει αρκετούς από τους γνωστούς της Χολμς που είναι γνωστή για το γεγονός ότι θέλει να διατηρεί την ιδιωτικότητά της στην προσωπική της ζωή. Η Χολμς άρχισε να βγαίνει με τον Τομ Κρουζ το 2005 και τον Ιούνιο του ίδιου έτους ασπάστηκε τη Σαϊεντολογία. Τον Οκτώβριο έμεινε έγκυος και παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2006 ενώ πήραν διαζύγιο το 2012. Έχουν μαζί μία κόρη, τη Σούρι που τώρα είναι 14 ετών. Το 2013 υπήρχαν φήμες για σχέση της με τον Τζέιμι Φοξ, που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν, ενώ αναφορά για χωρισμό ήρθε το 2019.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ