Νέος έρωτας για την πρώην του Λιούις Χάμιλτον – ΦΩΤΟ

Οργιάζουν οι φήμες για νέο ειδύλλιο στη βρετανική μουσική σκηνή με την πρώην σύντροφο του Λιούις Χάμιλτον Νικόλ Σέρζινγκερ να φέρεται να ζει νέο έρωτα στην αγκαλιά του τραγουδιστή των Try Star Τομ Έβανς. Αν και η 41χρονη τραγουδίστρια και πρώην frontwoman των Pussycat Dolls διατεινόταν ότι είναι τόσο πολυάσχολη που δεν έχει χρόνο για σχέση, φαίνεται πως λύγισε στη γοητεία του 34χρονου ερμηνευτή του συγκροτήματος.

Οι δυο τους εθεάθησαν σε μπαρ του Λονδίνου με τον Τομ να την κοιτάζει γεμάτος λατρεία ενώ εκείνη έδειχνε χαμογελαστή και ήρεμη. Απορία προκάλεσε το γεγονός ότι με την ψήφο της Νικόλ βγήκε εκτός σόου ο Τομ και το συγκρότημά του και αυτό γιατί δεν ήθελε να είναι στον ίδιο χώρο και να λένε ότι τον ευνοεί λόγω σχέσης, σύμφωνα με τη Sun.

Πηγή ανέφερε ότι, “η Νικόλ είναι γοητευμένη από τον Τομ και δεν ήθελε να κάνουν πλάκα εις βάρος τους. Αποφάσισε να τον διώξει μαζί με το συγκρότημα ώστε να σταματήσουν οι φήμες για ειδύλλιο. Και σίγουρα ήξερε ότι ήταν οι πιο αδύναμοι”.

Η Νικόλ μετά τον χωρισμό της το 2015 από τον Χάμιλτον, είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο Τομ είχε σχέση με την Κέλι Μπρουκ από το 2010-2013. Στη συνέχεια είχε σύντομα ειδύλλια με την Τζέσικα Λοουντες ενώ έχει σχετιστεί και με τη σταρ του Made In Chelsea Κάγκι Ντούνλοπ.

Νωρίτερα, η Νικόλ είχε δηλώσει: “Ο Τομ είναι υπέροχος αλλά εγώ είμαι πολυάσχολη. Είναι ένας χρόνος πολύ μεταβατικός για εμένα και επικεντρώνομαι στο μέλλον μου. Η αλήθεια να λέγεται. Ήθελα πολύ την επανασύνδεση των Pussycat Dolls και προσευχήθηκα γι’ αυτήν. Δούλεψα πολύ. Η στιγμή ήταν η σωστή. Πήρε πολλή προσήλωση”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ