Νέος έρωτας για την Ελληνίδα πρώην σύζυγο του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

Από την ατμόσφαιρα του «Star Wars» στις «9 1/2 εβδομάδες» έχει βρεθεί η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Εύη Μαυράκη, η οποία, μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον επιτυχημένο ηθοποιό Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, βρήκε και πάλι τον έρωτα στην αγκαλιά του διάσημου συνθέτη Τζόναθαν Ελίας, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα έχει στο βιογραφικό του συμμετοχή στο σάουντρακ της ταινίας με την Κιμ Μπάσιντζερ και τον Μίκι Ρουρκ που έχει αφήσει εποχή. Το ζευγάρι εθεάθη πριν από λίγες εβδομάδες στην Ιταλία -και πιο συγκεκριμένα στη λίμνη Κόμο- να απολαμβάνει το δείπνο του σε ένα από τα διάσημα εστιατόρια της γραφικής περιοχής, σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife. Την είδηση αποκάλυψε η 55χρονη Ελληνίδα παραγωγός, σκηνογράφος και σχεδιάστρια μόδας, η οποία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της με τον 65χρονο Τζ. Ελίας, ποζάροντας με φόντο τη λίμνη. Φαίνεται πως η Ελληνίδα σχεδιάστρια, που είναι καταξιωμένη και πολύ αγαπητή στο Χόλιγουντ, γυρίζει πλέον σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού, μετά το διαζύγιό της από τον διάσημο ηθοποιό Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, το 2017, ήταν μόνη της.

Η Εύη Μαυράκη ήταν παντρεμένη για 22 ολόκληρα χρόνια με τον 50χρονο Σκωτσέζο πρωταγωνιστή του «Trainspoting» και των ταινιών «Star Wars» και μαζί του απέκτησε τέσσερα Μετά το διαζύγιο με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, η Ελληνίδα σχεδιάστρια Εύη Μαυράκη είναι ζευγάρι με τον συνθέτη Τζόναθαν Ελίας παιδιά. Η γνωριμία της με τον Γιούαν έγινε στα μέσα περίπου της δεκαετίας του ‘90, στα γυρίσματα της βρετανικής σειράς «QC Kavanagh», όταν ο Σκωτσέζος ηθοποιός, που δεν ήταν ακόμη γνωστός, δεν φημιζόταν για τη σταθερότητα των σχέσεών του. Αυτό όμως άλλαξε όταν άρχισε να βγαίνει με την Εύη. Ο γάμος τους έγινε σε ένα γαλλικό χωριό και λίγους μήνες μετά γεννήθηκε η πρώτη από τις τέσσερις κόρες του ζευγαριού, η Κλάρα. Ακολούθησαν η Εσθερ, η Ανούκ και η Τζαμιγιάν, ένα κοριτσάκι από τη Μογγολία που υιοθετήθηκε από το ζευγάρι. Το 2017 χώρισαν, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που έδειχναν τον ΜακΓκρέκορ σε τρυφερά ενσταντανέ με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ.

Ο ηθοποιός έκανε αίτηση για διαζύγιο το 2018, αλλά μάλλον δεν είχε σταθμίσει σωστά τις συνέπειες, καθώς, δύο χρόνια μετά, τον Αύγουστο του 2020, το δικαστήριο επιδίκασε ως διατροφή τα μισά έσοδα από το συμβόλαιο του ηθοποιού με τη σειρά ταινιών «Star Wars». Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος τον Ιούνιο ο ΜακΓκρέγκορ και η Γουίνστεντ απέκτησαν ένα αγοράκι. Ο 65χρονος συνθέτης Τζ. Ελίας, ο οποίος κέρδισε την καρδιά της Ελληνίδας σχεδιάστριας, στην πολυετή και πολυβραβευμένη μουσική καριέρα του έχει συνεργαστεί με μεγάλους θρύλους της μουσικής όπως οι Ντουράν Ντουράν, Μπι Μπι Κινγκ, Τζόνι Κας, Αλάνις Μορισέτ, Γκρέις Τζόουνς, Ντέιβιντ Μπόουι, Στινγκ, Σινέιντ Ο’ Κόνορ, ενώ η μουσική του «ντύνει» τις διαφημιστικές καμπάνιες των μεγαλύτερων εταιρειών στον χώρο της τεχνολογίας και της αυτοκίνησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ