Νέος έρωτας για τη Rihanna;

Νέος έρωτας για τη Rihanna;

Από ράπερ σε ράπερ πηγαίνει η Rihanna, η οποία μετά την πολυτάραχη σχέση της με τον Κρις Μπράουν φαίνεται πως έχει βρει αλλού παρηγοριά.Ολοι και πιο πολύ φουντώνουν οι φήμες για πιθανή σχέση της Rihanna με τον ράπερ Drake, μετά και την κοινή τους εμφάνιση στα βραβεία VMA.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο ποπ σταρ δεν έφυγαν μαζί, όπως φαίνεται και στο βίντεο οι δυο τους αποχώρισαν με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά ο ένας από τον άλλον από το μουσικό πάρτι.«Ολοι μιλούσαν για αυτούς καθώς μέσα στο πάρτι κρατιόταν ο ένας από τον άλλον. Εφυγαν χωριστά την ίδια όμως στιγμή αλλά από διαφορετικές εξόδους» αναφέρει μια πηγή στο HollywoodLife.com.

Η 25χρονη τραγουδίστρια εθεάθη να παρακολουθεί , την εμφάνιση του ράπερ στο σόου, ενώ δεν είναι η μόνη φορά που το ζευγάρι εθεάθη μαζί μετά το τέλος των VMA, καθώς σύμφωνα με πηγές ράπερ και τραγουδίστρια πέρασαν το Σαββατοκυριακο μαζί.

Οι δυο τους δείπνησαν με φίλους τους σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής σύμφωνα με ρεπορτάζ του OMG… «Φάνηκε ότι διασκέδαζαν αρκετά. Δεν έμοιαζε όμως για ρομαντικό δείπνο» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Ο 26χρονος ράπερ, έκανε την εμφάνισή του πριν ένα χρόνο, όταν έγινε πρωτοσέλιδο γιατί λογομάχησε με τον πρώην της Ριάνα, Κρις Μπράουν, σε νυχτερινό μαγαζί της Νέας Υόρκης. «Είναι ενοχλητικό, ο τρόπος με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης κάλυψαν αυτό το γεγονός, ότι δηλαδή δύο ράπερ έριξαν μπουνιές για μια γυναίκα. Δεν είναι καν ράπερ. Απέχει πολύ από την μουσική. Με έκανε εχθρό του και έτσι υποθέτω πως θα μείνουμε» ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του σχετικά με αυτήν του την περιπέτεια.

Ο Drake και η Rihanna, δεν ήταν οι μόνοι που παρευρέθηκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Πολλά ακόμη γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας έδωσαν το παρόν στο μουσικό πάρτι των VMA , μεταξύ άλλων η Μπιγιόνσε με τον άντρα της αλλά και ο Τζάστιν Τίμπερλεικ με την Τζέσικα Μπιέλ, ήταν μεταξύ των καλεσμένων.

Πηγή: HollywoodLife.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ