Nέοι μπελάδες για τον Βοσκόπουλο

Nέοι μπελάδες για τον Βοσκόπουλο

Τέλος δεν έχει, όπως όλα δείχνουν, η δικαστική διαμάχη της Τζούλιας Παπαδημητρίου με τον Τόλη Βοσκόπουλο σχετικά με το θέμα της Χαράς, που επιφυλάσσει νέα βάσανα για τον «πρίγκιπα της πίστας», σύμφωνα με την Espresso.

Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή -όπως φάνηκε- δεν είχε ανοίξει όλα τα χαρτιά της και προχώρησε σε μία νέα αιφνιδιαστική κίνηση. Έβγαλε τον άσο που έκρυβε καλά στο μανίκι της όλο αυτό το διάστημα και προχθές άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, που είχε ακυρώσει τη συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της κόρης της, Χαράς, από τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Όσοι γνωρίζουν την πολύκροτη υπόθεση, η οποία έχει ανοίξει από το 2007 και σε πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε με την απόφαση υπ’ αριθμ. 7317/2010 του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 10 Δεκεμβρίου 2010, θεώρησαν αυτήν την εξέλιξη απολύτως αναμενόμενη από την πλευρά της Τζούλιας Παπαδημητρίου.

Μάλιστα, τέσσερα χρόνια μετά, η Χαρά φέρεται αποφασισμένη -σύμφωνα με το συνήγορό της- να υποβληθεί επιτέλους στο τεστ DNA (το οποίο είχε εξελιχθεί σε θρίλερ, λόγω των απανωτών αναβολών από την ίδια να προσέλθει για τη διαδικασία).

Κάντε κλικ για μεγέθυνση:

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ