Νέο ζευγάρι στον ΣΚΑΪ – Ο έρωτας μεταξύ παρουσιάστριας και δημοσιογράφου

Της ΣΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

O λόγος για την όμορφη δημοσιογράφο Λένα Φλυτζάνη και τον γοητευτικό ρεπόρτερ Αντώνη Κρητικό. Αν και οι δυο τους είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν εκφράζονται δημόσια, από την ημέρα που συναντήθηκαν η χημεία τους ήταν ολοφάνερη. Είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες και ο έρωτάς τους πλέον δεν κρύβεται. Απολαμβάνουν στιγμές τρυφερότητας, ελάχιστες από τις οποίες δημοσιοποιούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Απόφοιτος της Νομικής η Λένα Φλυτζάνη και του Τμήματος ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Αντώνης Κρητικός, ξεκίνησαν να εργάζονται ως δημοσιογράφοι. Εκεί, στον χώρο της εργασίας τους, αντάλλαξαν τις πρώτες ματιές. Η συνάντησή τους ήταν μοιραία και τελικά δημιούργησαν μια όμορφη σχέση. Στον ελεύθερο χρόνο τους επισκέπτονται εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήδη προγραμματίζουν τις πρώτες τους διακοπές.

Ο Αντώνης Κρητικός και η Λένα Φλυτζάνη πάνε μαζί στη δουλειά το τελευταίο διάστημα και χαίρονται πολύ γι’ αυτό. «Δουλεύοντας μαζί», γράφει στη λεζάντα κοινής τους φωτογραφίας ο δημοσιογράφος, ποστάροντας δίπλα σε αυτή τη φράση τρυφερές καρδιές. Και οι δύο είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι όσον αφορά το θέμα της κακοποίησης των ζώων και αναλαμβάνουν δράση σε διάφορες σχετικές εκστρατείες. Έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, ενώ δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους που λένε ότι η ώρα της συγκατοίκησης δεν είναι μακριά.

ΠΗΓΗ: Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ