Νέο δράμα για τη Μάιλι Σάιρους – Την απάτησε ο νέος αγαπημένος της; – ΦΩΤΟ

Σαν αστραπή έκαναν οι φήμες τον γύρο του Διαδικτύου ότι ο Κόντι Σίμπσον και η Μάιλι Σάιρους έχουν χωρίσει. Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν όταν κάποιες κακές γλώσσες διέδωσαν ότι ο τραγουδιστής εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη να φιλιέται με το μοντέλο του Playboy Τζόρντι Μάρεϊ και απάτησε τη Μάιλι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το E! News ο Κόντι χόρευε σε κλαμπ της Νέας Υόρκης πίσω από τον Dj με μια ομάδα κοριτσιών όταν μία από αυτές τον φίλησε στα χείλη.

Πάντως, ο εκπρόσωπος του Κόντι διέψευσε εντελώς τις φήμες περί χωρισμού ή απιστίας με ανακοίνωσή του στο Ε!, τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι ο καλλιτέχνης ήταν έξω με έναν φίλο και η ιστορία περί φιλιού είναι κατασκευασμένη.

Στο μεταξύ, η πηγή αναφέρει πως ο Κόντι έστελνε μήνυμα στη Μάιλι ενώ ο φίλος προσπαθούσε να του πάρει το κινητό για να σταματήσει να ασχολείται με το τηλέφωνό του και πως τελικά οι δυο τους πήγαν σε άλλο κλαμπ ενώ μια ομάδα γυναικών τους ακολούθησε.

Βέβαια, η Μάιλι δεν ασχολήθηκε καθόλου με το νέο σκάνδαλο απιστίας στο οποίο εμπλέκεται το όνομά της, αλλά επικεντρώθηκε στον εαυτό της και τη φροντίδα της.

Επίσης, όπως γράφει το ΤΜΖ, η Μάιλι και ο Λίαμ Χέμσγουορθ κατέληξαν σε διακανονισμό για το διαζύγιό τους και πλέον αυτό είναι σε τελική ευθεία. Σύμφωνα με το site, ο δικηγόρος της Μάιλι θα καταθέσει και αυτός με τη σειρά του νομικά έγγραφα την επόμενη Τρίτη. Καθώς υπήρχε προγαμιαίο συμφωνητικό, ο καθένας θα κρατήσει τα περιουσιακά του στοιχεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ