Νεκτάριος Σφυράκης: Σε εξέταση ρουτίνας μου βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όταν διεγνώσθη με κακοήθη όγκο στο νεφρό.

“Από μία τυχαία εξέταση ανακάλυψα ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό που έπρεπε πάση θυσία να αφαιρεθεί. Φεύγω από τα νοσοκομείο όρθιος και με σιγουριά. Αν με έβλεπες δέκα μέρες πριν, δεν θα είχες αυτή την εικόνα», είπε.

«Πήγα για εξετάσεις ρουτίνας. Δεν ένιωθα τίποτα και γι’ αυτό το λόγο δεν πήγα να παραλάβω τα αποτελέσματα αμέσως. Όταν είδα τις εξετάσεις νόμιζα ότι δεν αφορά εμένα. Από τα νεύρα μου ψιλογέλασα, είναι αντίδραση του οργανισμού να “φεύγεις” από το γεγονός», συμπλήρωσε ο Νεκτάριος Σφυράκης που πλέον είναι ασφαλιστής.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας την κακοήθεια ήταν τα παιδιά μου και μετά τι θα κάνω. Το χειρουργείο διήρκησε τέσσερις ώρες. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είπα δόξα τω Θεώ, είμαστε ακόμα εδώ. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη και τη σύμπτωση.

Τα παιδιά είχαν την πληροφορία που μπορούσαν να διαχειριστούν, ότι ο μπαμπάς έχει χτυπήσει λίγο στην κοιλιά και πρέπει να αποφεύγουμε αγκαλιές και παιχνίδια” είπε ακόμη ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.