Νέα τροπή στο διαζύγιο του Ντεπ με τις αποκαλύψεις από το παρελθόν της Χερντ

Νέα στοιχεία που περιπλέκουν το μυστήριο γύρω από το παρασκήνιο του διαζυγίου της Άμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η νεαρή ηθοποιός φαίνεται ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία.

Η ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι στις 14 Σεπτεμβρίου 2009 η Άμπερ Χερντ και η πρώην σύντροφός της, φωτογράφος Τάσια Βαν, Ρι, είχαν καβγαδίσει έντονα στο αεροδρόμιο του Σιάτλ.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η Χερντ άρπαξε τότε το χέρι της Ρι και την χτύπησε με αποτέλεσμα η φωτογράφος να ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας. Στη συνέχεια, η Χερντ συνελήφθη με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας.

Μάλιστα το TMZ εξασφάλισε και το ηχητικό ντοκουμέντο από την εκδίκαση της υπόθεσης, όπου ο εισαγγελέας αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη γιατί και οι δύο γυναίκες έμεναν στην Καλιφόρνια.

Στο ντοκουμέντο αυτό, ακούγεται επίσης ο δικαστής να λέει στην νεαρή ηθοποιό ότι δεν την γλίτωσε και ότι θα εξετάσει εκ νέου την υπόθεση μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

 

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Πηγή:.tmz.com

Δείτε επίσης:

Η Άμπερ Χέρντ μήνυσε και τον φίλο του Τζόνι Ντεπ

Ο βοηθός του Τζόνι Ντεπ κατηγορεί την Άμπερ Χέρντ για τα αποκαλυπτικά sms

Νέες φωτογραφίες της Άμπερ Χερντ με σημάδια στο πρόσωπο – ΦΩΤΟ

Οι αστυνομικοί διαψεύδουν την Άμπερ Χερντ – Τι λέει η ηθοποιός

Η Άμπερ Χερντ δήλωσε ότι ξοδεύει 40.000 δολάρια τον μήνα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ