Νέο σοκ για τον Μπόμπι Μπράουν – Πέθανε ο γιος του

Νέο χτύπημα δέχεται ο μουσικός Μπόμπι Μπράουν, πρώην σύζυγος της Γουίτνεϊ Χιούστον και ο άνδρας που σημάδεψε τη ζωή της, οδηγώντας τη στις καταχρήσεις. Έτσι μετά τον θάνατο της ίδιας της Γουίτνεϊ το 2012, που τον συντάραξε, ήρθε ο θάνατος της κόρης του Μπόμπι Κριστίνα το 2015. Και τώρα ο Μπόμπι Μπράουν έχει να αντιμετωπίσει τον θάνατο του 28χρονου γιου του Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ. Αυτός είναι ο γιος που απέκτησε από τη 11χρονη on-off σχέση του την Κιμ Γουόρντ, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Η Γουόρντ έφερε στη ζωή το δεύτερο από τα δυο παιδιά της με τον Μπράουν με τον οποίο γνωρίζονται από παιδιά, περίπου έναν χρόνο πριν ο Μπράουν αποκτήσει την Μπόμπι Κριστίνα με τη Γουίτνεϊ Χιούστον. Σύμφωνα με δηλώσεις της το 2016 στο Boston Magazine, η ΧΙούστον ποτέ δεν συμπάθησε το αγόρι. Το 2007 ο Μπόμπι Μπράουν φυλακίστηκε επειδή δεν πλήρωνε το ποσό για την υποστήριξη των παιδιών στη Γουόρντ αλλά αποφυλακίστηκε όταν ραδιοφωνικός σταθμός της Ουάσινγκτον πλήρωσε το χρέος του. Ο Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ ήταν και ο ίδιος ανερχόμενος μουσικός.

Η αστυνομία που διερευνά τις αιτίες θανάτου σημείωσε ότι δεν υπάρχει υποψία ανθρωποκτονίας. Ο αδελφός του Λάντον επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του ενώ σε ανάρτησή του στα social media έγραψε “σ αγαπώ βασιλιά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ