Άννα Τσουκαλά: Η ηθοποιός καταγγέλλει τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Νέα καταγγελία για τον Κώστα Κωστόπουλο, έναν μήνα μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό. Η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Μη μου λες αντίο», μιλώντας στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” υποστήριξε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον γνωστό  σκηνοθέτη.

“Μου ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο” ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

«Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου. Με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε ότι πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστείο. Ο κόσμος γελούσε και εγώ είχα τρελαθεί. Με απέλυσαν από το σίριαλ», είπε για τον γνωστό σκηνοθέτη εναντίον του οποίου έχει κινηθεί η Έλενα Αθανασοπούλου.

«Στο μεγαλύτερο σίριαλ που έγινα γνωστή, που έκανα κοπέλα άλλης θρησκείας, ο γνωστός σκηνοθέτης μου είπε να πάω στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο για να μου δώσει ένα σενάριο. Πήγα και μόλις μπήκα μέσα μου όρμησε κατευθείαν. Πήγα στην αστυνομία τότε, μου είπαν “όπως ήρθατε να φύγετε” και ότι “εμείς δεν αναλαμβάνουμε”. Ο πόλεμος που έζησα ήταν τόσο μεγάλος και έντονος που δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Το πιο λυπηρό και ανατριχιαστικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά, και παιδιά στην ηλικίας μας, ή μικρότερα», ανέφερε επίσης η Άννα Τσουκαλά.

Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον σκηνοθέτη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ