Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι έγραψε για τη συνέντευξή της στο “Ενώπιος Ενωπίω”

Με λίγη… “Έξαψη” η ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου για τη συνέντευξή της στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε χθες ένα βίντεο, το οποίο “έντυσε” μουσικά με το τραγούδι της “Έξαψη”, το οποίο “σπάει” ταμεία. Όπως έγραψε “Δευτέρα μιλάμε από καρδιάς με τον @nikoschatzinikolaou και τα λέμε όλα…θα περάσουμε μαγικά”.

Άλλωστε το νέο της τραγούδι, είναι στο Νο1 των trends του Youtube, ενώ το βίντεοκλιπ στο youtube έχει πάνω από 2.700.000 views. Ένα τραγούδι σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη και μουσική Πέτρου Ιακωβίδη που ήρθε για να μείνει. Εκτός από το YouTube, η νέα μεγάλη επιτυχία της δημοφιλούς τραγουδίστριας ακούγεται και στην ομώνυμη σειρά του Mega, καθώς μέχρι τότε απλά έπαιζε η μουσική του κομματιού από τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλά για το πάθος της με το τραγούδι, για τη διαδρομή της και για τις μεγάλες συνεργασίες της. Πώς από τη δημοσιογραφία βρέθηκε στον μουσικό χώρο και πότε ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι; Ποιο είναι το ίνδαλμά της στη μουσική και ποιο το μεγάλο της όνειρο; Τι λέει για τους άνδρες της ζωής της, τον έρωτα, τον γάμο και τις κόρες της; Οι δύσκολες ώρες της καραντίνας και η θέση της απέναντι στις πρόσφατες αποκαλύψεις για σεξουαλικές, λεκτικές παρενοχλήσεις και βιασμούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ