Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για την κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψή της για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατέθεσε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», η Ναταλία Γερμανού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υποστήριξε πως ούτε οι δύο εκπομπές μοιάζουν μεταξύ τους αλλά ούτε και οι συνάδελφοί της.

«Να πω ποια είναι η διαφωνία μου; Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν από τους δύο γιατί τους γνωρίζω και τους δύο, όσο τους γνωρίζω. Δεν έχω κάνει παρέα με κανέναν από τους δύο, για κανέναν από τους δύο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λέξη φίλος…. Και εμείς σαν εκπομπή από όταν ξεκινήσαμε, έχουμε δει με χαρά κάποιες στήλες της εκπομπής, κάποιες ενότητες, τις είδαμε να γίνονται ξανά και σε άλλες εκπομπές. Και είπαμε με την αρχισυντάκτριά μας “κοίτα βρε παιδί μου κάναμε κάτι που έχει επιτυχία”. Αν όμως δεις τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα να βγάζουν μία εκπομπή στο youtube, που μετράει πολλές χιλιάδες views, με πιτζάμες και εσύ την επομένη βγεις στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας, δεν θα βγάλεις τον συνεργάτη σου με πιτζάμες γιατί το ξέρεις ότι το έχει κάνει νωρίτερα ο Κανάκης. Θα βρεις ένα άλλο εύρημα…γιατί είσαι μάγκας και έξυπνος. Ο Γρηγόρης έχει άπειρες ιδέες , το μυαλό του μπορεί να γεννάει 65.000 ιδέες το λεπτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

«Οι εκπομπές δεν μοιάζουν. Εκ του αποτελέσματος καταλαβαίνουμε ότι είναι άλλη εκπομπή η μία, άλλη εκπομπή η άλλη. Είναι άλλος παρουσιαστής ο ένας, άλλος παρουσιαστής ο άλλος. Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση. Αυτές οι δύο εκπομπές, εμένα δεν μου μοιάζουν, Αντώνη μου, σε εσένα απευθύνομαι, δεν μοιάζουν. Καταλαβαίνω την οργή και τον θυμό σου, αλλά η εκπομπή σου δεν μοιάζει με του Γρηγόρη, ούτε του Γρηγόρη η εκπομπή μοιάζει με τη δική σου, όπως δεν μοιάζετε και εσείς οι δύο καθόλου μεταξύ σας. Η ιδέα μπορεί να είναι ίδια, αλλά το αποτέλεσμα των εκπομπών δεν είναι ίδιο βρε παιδιά, δεν μοιάζουν, είναι διαφορετικό αυτό που βγαίνει στον αέρα, δεν μοιάζουν σαν εκπομπές. Δεν μοιάζουν και οι παρουσιαστές μεταξύ τους, σαν περσόνες, σαν προσωπικότητες… Καταλαβαίνουμε τη λέξη “πειρατικό” αλλά το αποτέλεσμα στο τέλος διαφέρει», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip- tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ