Ναταλία Γερμανού: Οι δηλώσεις για τον Λιγνάδη που την εξόργισαν

Έξαλλη έγινε η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις του ηθοποιού Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα Δεν Γίνεται”.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, λέγοντας: “Εγώ είχα καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν είχα κανένα παράπονο προσωπικά. Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα ο άνθρωπος. Για τον άλλο κύριο που έχει προφυλακιστεί, είχα ακούσει πολύ κακά πράγματα, τύπου πρόσεχέ τον και μην πας να δουλέψεις μαζί του”.

Αλεξανδρος Παπατριανταφύλλου

Τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη, εξόργισαν τη Ναταλία Γερμανού που μόλις τελείωσε το βίντεο με τη συνέντευξη σχολίασε: “Αχ έφαγα μία απότομη και στράβωσα. Ετοιμαζόμουν να σχολιάσω την ομοιότητα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη αλλά μας πέταξε στην μούρη τον Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν έχει σημασία να πω κάτι τώρα”.

 

ναταλία γερμανού

Πώς αντέδρασε η Ναταλία Γερμανού

“Μου το χαλάσατε. Τι μου το κολλάς αυτό σε μια τόσο ωραία συνέντευξη; Τώρα τι νόημα έχει να σχολιάσουμε, αν μοιάζει με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Δεν έχει νόημα. Ασχολίαστα. Δεν είναι η ώρα να θυμόμαστε τις καλές στιγμές με ανθρώπους που είναι στην φυλακή για σοβαρά εγκλήματα. Δεν είναι η ώρα. Κι εγώ μπορεί να μην έχω παράπονο από κάποιον κι αυτός μετά να σκοτώσει έναν άνθρωπο. Δεν θα κάτσω να θυμηθώ εγώ ότι δεν είχα παράπονο από κάποιον που είναι στη φυλακή…” είπε η Ναταλία Γερμανού.

Θα σιωπήσω και θα πάω σε διάλειμμα γιατί μου το καταστρέψατε, κατέληξε η παρουσιάστρια και έδωσε πάσα για διαφημίσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ