Ναταλία Γερμανού: Η επική «γκάφα» με τον Γιώργο Χρυσοστόμου – «Ζητώ συγγνώμη»

Στιγμές από την ζωή του έπρεπε να σχολιάσει ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο πλαίσιο της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», στην οποία ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου.

«Πάμε να ξεκινήσουμε με το τραγούδι! Θα ακούσεις ένα τραγούδι και θα μας πεις τι σημαίνει για σένα, τι είναι για σένα, τι σου θυμίζει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού στον Γιώργο Χρυσοστόμου.

Αφού ακούστηκε μια μελωδία στο πλατό, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν του θυμίζει τίποτα. «Μέχρι στιγμής δεν έχω ιδέα, αλήθεια. Είναι ωραίο όμως, αφήστε το να το ακούσουμε» είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου με χιούμορ. «Μπορώ να υποθέσω ότι είναι Νότης Μαυρουδής;» ανέφερε στην συνέχεια ο ηθοποιός, για να του αποκαλύψει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η παρουσιάστρια πως πρόκειται για το «Music for people with trouble» της Suzanne Sunford.

«Αυτό το τραγούδι δεν ήθελες να το βάλεις στην παράσταση Mute;», ρώτησε τον ηθοποιό η Ναταλία Γερμανού, με τον Γιώργο Χρυσοστόμου να γνέφει αρνητικά. Τότε, η Ναταλία Γερμανού πήρε έναν μορφασμό αμηχανίας και ο ηθοποιός γέλασε. «Αυτές είναι οι αγαπημένες μου στιγμές», είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Δεν το έχεις ξανακούσει ποτέ αυτό το τραγούδι. Ζητώ συγγνώμη για την πρώτη μπανανόφλουδα στην οποία υπέπεσα» σημείωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ