Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Καπουτζίδη: Ξέρει να απαντάει – Δεν στρουθοκαμηλίζει

Την ακομπλεξάριστη απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε επικριτικό σχόλιο που δέχτηκε, κατά την εμφάνιση της Σουηδίας το βράδυ της Πέμπτης στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, σχολίασε, μέσα από την εκπομπή της την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο αγαπημένος μου αυτός άνθρωπος, για μια ακόμα φορά, με έκανε να επιβεβαιωθώ για όλους τους λόγους για τους οποίους τον θαυμάζω, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον στηρίζω και τον σέβομαι από την πρώτη κιόλας μέρα που τον γνώρισα. Την εποχή ακόμα που ήταν στις Σαββατογεννημένες σεναριογράφος και ηθοποιός. Ο Γιώργος δέχθηκε ένα σχόλιο στο Twitter. Όλοι δεχόμαστε σχόλια στο Twitter. Το θέμα, όμως, δεν είναι να δέχεσαι σχόλια στο Twitter αλλά πως επιλέγεις να απαντήσεις», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, η εκπομπή μετέδωσε το απόσπασμα με τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022.

Έπειτα από την αναπαραγωγή του βίντεο, η παρουσιάστρια και η τηλεοπτική της παρέα επιδοκίμασαν τη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη, χειροκροτώντας.

«Ακριβώς αυτά πρέπει να τα συζητάμε γιατί, αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα ξεπεράσουμε ποτέ. Και γιατί ένας άνθρωπος που δεν στρουθοκαμηλίζει και δεν κρύβει το κεφαλάκι του μέσα στην άμμο, ξέρει να απαντάει και να λέει αυτό που πρέπει να πει, τη στιγμή που πρέπει. Έσπευσαν όλοι να του πάρουν μια δήλωση. Νομίζω ότι ο Γιώργος αυτό που έχει να πει το είπε», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.