Ναταλία Γερμανού: Αυτή είναι η dream team της ψυχαγωγίας – Ποια παρουσιάστρια θα έκανε το «Καλύτερα δε γίνεται»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night Out» βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, η οποία σε μία από τις ενότητες κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που της έθεσαν οι συνεργάτες του «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης τη ρώτησε με ποιες διάσημες θα έβγαινε ραντεβού αν ήταν άντρας: «Ως γυναίκα θα έβγαινα ραντεβού μαζί τους. Μου αρέσει πολύ η Δήμητρα Ματσούκα, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Ευγενία Ξυγκόρου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και από ξένες η Μόνικα Μπελούτσι».

Ο Δημήτρης Πανόπουλος τη ρώτησε με ποιον Έλληνα τραγουδιστή θα έβγαινε ραντεβού: «Θα το φας το κεφάλι σου εσύ, πάνω που έλεγα τα καλύτερα για σένα. Τον Θάνο Καλλίρη γιατί ο παλιός είναι αλλιώς».

Η Εβελίνα Νικόλιζα τη ρώτησε αν έχει υπάρξει ποτέ stalker. «Όχι, είναι κάτι που το απεχθάνομαι. Μου έχουν κάνει stalking. Είναι παραβίαση του ιδιωτικού σου χώρου».

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης τη ρώτησε για ποιο σημείο του σώματός της νιώθει υπερηφάνεια: «Το σώμα μας είναι το σπίτι μας. Πιστεύω ότι πρέπει να το φροντίζουμε οπότε προσπαθώ να το τρέφω σωστά, να το γυμνάζω, να το αγαπάω. Νιώθω ότι υπάρχει μια ομοιομορφία. Είναι ένα κανονικό σώμα που για την ηλικία μου συντηρείται καλά».

Η Ναταλία Αργυράκη της ζήτησε την dream team της ψυχαγωγίας: «Θα βάλω την Ελένη ακόμα και αν με καλούσαν στο Al Jazeera. Είναι ένα brand που είτε έχεις τα νεύρα σου είτε είσαι down θα πατήσεις το κουμπί για να σου φτιάξει η διάθεση. Θα πω Ράδιο Αρβύλα, Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ, αξιοπρεπέστατη παρουσιάστρια και θα σου πω τον Γρηγόρη τον Αρναούτογλου».

Ποια είναι η πιο άβολη ερώτηση που δέχτηκε σε συνέντευξη; «Υπάρχει τρόπος να αποφύγεις κάθε ερώτηση. Δεν είναι τόσο η ερώτηση όσο ο τρόπος».

«Free as a bird αυτή τη στιγμή που μιλάμε» απάντησε για το αν είναι σε σχέση.

Ποιον παρουσιαστή θα διάλεγε για την εκπομπή της;

Τον ρόλο της διευθύντριας προγράμματος την έβαλε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης να παίξει και αναγκαστικά θα έπρεπε να διαλέγει ανάμεσα σε δύο πρόσωπα για την παρουσίαση της μεσημεριανής της εκπομπής.

  • Ιωάννα Μαλέσκου ή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Την πρώτη.
  • Ιωάννα Μαλέσκου ή Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Και πάλι την Ιωάννα.
  • Ιωάννα Μαλέσκου ή Ελεονώρα Μελέτη; Ιωάννα Μαλέσκου
  • Μαλέσκου ή Τανιμανίδης; Την πρώτη.
  • Μαλέσκου ή Μπάρκα; Τη δεύτερη.
  • Δανάη Μπάρκα ή Γρηγόρη Αρναούτογλου; Τον δεύτερο.
  • Γρηγόρη Αρναούτογλου ή Γιώργο Λιάγκα; Τον πρώτο διότι ο Γιώργος Λιάγκας πάει τα παιδιά του για μπάνιο τα ΣΚ.
  • Γρηγόρη ή Νίκο Μουτσινά; «Ξεκάθαρα τον Νίκο Μουτσινά».
  • Φαίη Σκορδά ή Νίκο Μουτσινά; «Με έχετε αλαλιάσει, δεν το κάνουν σε κανέναν καναλάρχη αυτό. Φαίη Σκορδά».
  • Σκορδά ή Τσουρό; «Αφού έχει εκπομπή μεσημέρι. Φαίη Σκορδά να δω τι θα κάνει με τη Φαίη απέναντι».
  • Σκορδά ή Καινούργιου; Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα θα κάνει εκπομπή 7 μέρες την εβδομάδα, τις πέντε καθημερινό πρωινό και τα ΣΚ μεσημεριανό!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ