Ναταλία Δραγούμη: Ο μεγάλος της φόβος σχετικά με τις σέξι σκηνές

Η Μπέττυ Μαγγίρα φιλοξένησε στην εκπομπή της την Πέμπτη την Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη μηχανή που οδηγεί ακόμη και με τακούνια και η οποία έχει γίνει “τρόπος ζωής” για εκείνη. Επίσης, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως νιώθει τρόμο όταν γυρίζει σέξι σκηνές γιατί φοβάται ότι θα τις βλέπει παντού.

“Έχω ένα τρόμο -τώρα πια- με το γυμνό, νιώθω ότι παντού θα το βλέπω μετά. Ακόμη και στο θέατρο. Το τελευταίο γυμνό το έκανα το 2003 όταν γέννησα την κόρη μου. Και τότε με έπιανε ένας τρόμος στη σκέψη πως μπορεί κάποιος να με βγάλει φωτογραφία την ώρα της παράστασης. Τότε βέβαια ήταν σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αυτό που σκεφτόμουν. Για σκέψου τώρα!” είπε η γνωστή ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Δραγούμη πρόσθεσε: “Δεν μπορείς να προστατευτείς. Όλο αυτό πλέον με βαραίνει και λόγω των παιδιών αλλά και λόγω της ηλικίας. Άλλα μυαλά είχαμε τότε. Άλλη η φόρα της νιότης. Τα συγκεκριμένα γυμνά δεν είχαν κάτι χυδαίο, απλώς δεν παύει να είναι γυμνό, και τη σημερινή εποχή έχει άλλη βαρύτητα αυτό”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Ναταλία Δραγούμη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ