Ναταλία Δραγούμη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λέει ποτέ δημόσια την ηλικία της – ΒΙΝΤΕΟ

Στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο beach volley, τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και στην κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε μάλιστα γιατί δεν λέει ποτέ δημόσια πόσο χρονών είναι.

“Το γήπεδο του beach volley είναι ο ναός μου” είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη και συμπλήρωσε “Το beach volley είναι η ψυχοθεραπεία μου. Θα πήγαινα για πρωταθλητισμό, αλλά μετά μπήκα στο Εθνικό. Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης. Δεν θα πήγαινα. Δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου εκεί πέρα. Δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον που πάει σε ένα ριάλιτι”.

Στη συνέχεια, η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι “Η εκπομπή ‘Τα τραγούδια λένε ναι’ είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της. Όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, ήταν 4 χρόνια στον αέρα η εκπομπή. Αν μου προτείνουν παρόμοιο κόνσεπτ σε άλλο κανάλι θα το σκεφτώ. Δεν θεωρώ ότι έχω κλείσει με την μουσική εκπομπή. Έχω κάνει ψυχανάλυση περίπου 9 χρόνια. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι αυτό των πλαστικών επεμβάσεων. Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι επεμβατικό για να καταπολεμήσω το χρόνο. Την ηλικία μου δεν την λέω on camera. Θα την πω σε μια παρέα, αλλά θεωρώ για τους ηθοποιός ότι δεν είναι καλό να της λες, γιατί μπορεί αυτό να επηρεάσει την οπτική που έχει κάποιος για εσένα σε σχέση με κάποιους ήρωες και ρόλους”.

Σε σχέση με το #ΜeΤoo και την κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε: “Ο λόγος που είπα ότι έχω βιώσει κακοποίηση, ήταν επειδή έγινε από έναν έμπιστο φίλο της οικογένειάς μου. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου. Ήμουν τότε 12 ετών”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Ναταλία Δραγούμη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ