Νάντια Μπουλέ: Αυτός είναι ο λόγος που λείπει από την τηλεόραση – «Προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας»

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time» βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή τη συμμετοχή της σε μουσική παράσταση για τα 100 χρόνια της Disney.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό τοπίο του σήμερα, στην δική της απουσία, αλλά και στα πυρά που δεχόταν τον καιρό που βρέθηκε μέσα σε αυτό.

Συγκεκριμένα, η Νάντια Μπουλέ εξομολογήθηκε πως «έχει αλλάξει πάρα πολύ το τοπίο στην τηλεόραση. Πιο δύσκολα θα έβρισκα θέση σε αυτό σήμερα, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Νομίζω ότι μπορώ να βρω θέση όπως είχα κάνει την σειρά “Αγγελική” στον Alpha, που ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο πρότζεκτ. Επίσης, όταν γέννησα, έκανα το Dot εδώ στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη. Ήταν όμως κάτι πολύ μαζεμένο, με πολύ λίγες ώρες γυρισμάτων, που μπορούσα να ανταποκριθώ και ήταν συνεντεύξεις».

«Δεν νομίζω ότι πια μπορώ να μπω σε ένα καθημερινό αγώνα, όπως αυτόν που κάνεις εσύ. Το έκανα αλλά τώρα, σε αυτή την φάση, και με τις αλλαγές της τηλεόρασης, αυτό που κάνεις εσύ μου φαίνεται ότι θέλει τόσο πολύ γερό στομάχι, Φαίη που το θαυμάζω. Έχει γίνει πολύ σκληρό το τοπίο στην τηλεόραση και ειλικρινά, στη θέση που βρίσκεσαι και σε αυτό που κάνεις, νομίζω ότι θέλει ψυχολογικά και συναισθηματικά να πατάς πολύ γερά στα πόδια σου».

«Πέρασα δύσκολα τότε, ναι, πολύ με το κομμάτι της τηλεόρασης. Ήταν και εκείνη μια σκληρή εποχή, θυμάμαι διάφορα και δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω στο μυαλό μου πρόσωπα που από τότε λέω «όχι, όχι, όχι, δεν θέλω». Έχω θυμώσει πολύ με σχόλια, τώρα για κλάμα δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά ότι προσπαθούσες πολλές φορές να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Νάντια Μπουλέ στη Φαίη Σκορδά και την μεσημβρινή της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ