Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τη συμμετοχή του Παύλου στο Survivor – Τι είπε για τον Νάσο Γαλακτερό – ΒΙΝΤΕΟ

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό, καθώς και στη συμμετοχή του γιου του, Παύλου, στο Survivor”.

“Αν μας πούνε να πάμε να δούμε τον Παύλο στον Άγιο Δομίνικο, εννοείτε ότι θα πάμε οικογενειακώς. Καταρχήν, θέλω πάρα πολύ να πάω στον Άγιο Δομίνικο να δω πού πατάει το παιδί, πού κοιμάται. Τον Παύλο τον γνώρισα όταν ήταν 11 ετών”, είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μιλώντας στο The 2Night Show.

“Τον Νάσο τον γνώρισα στο τηλέφωνο, όταν τον πήρα για να κάνει ένα εξώφυλλο για το περιοδικό… Καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται σε αυτό το τηλεφώνημα, γιατί ασυναίσθητα άρχισα να φτιάχνω τα μαλλιά. Για τον Νάσο και τον Παύλο δεν μπορώ να μιλάω, κλαίω. Ειδικά για τον Παύλο αυτή την περίοδο”, είπε αναφερόμενη στη γνωριμία με τον σύζυγό της.

“Η Σοφούλα κοιμήθηκε μερικές φορές στο πάτωμα και έφαγε και καρύδα για να κάνει προσομοίωση πως είναι το Survivor. Η Σόφη είναι 6 χρονών. Εκείνη κάνει προσευχή και εύχεται να γυρίσει πίσω ο αδερφός της, Παύλος. Εμείς της λέμε να μην το εύχεται γιατί ο Παύλος θέλει να μείνει εκεί” είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ