Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Σεφερλή-Τσαβαλιά

Τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει χωρίσει από τον Κώστα Πηλαδάκη διέψευσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε δηλώσεις της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε παλαιότερες φήμες που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά.

Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για χωρισμό με τον Κώστα Πηλαδάκη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απάντησε ότι: «Έχω να δηλώσω ότι εγώ με την σχέση μου είμαι μια χαρά, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει με τον Κώστα Πηλαδάκη. Δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα.

Λένε ότι χώρισα γιατί καθυστέρησε ο γάμος, που είχα πει ότι θα γίνει φέτος. Αλλά ήταν φυσικό και επόμενο, όταν είχα ένα καλοκαίρι που ήμουν στο θέατρο, είχε και ο Κώστας δουλειές, οπότε δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω κάτι το οποίο να είναι βιαστικό και να μην το απολαύσω».

«Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αβάσιμα σχόλια, είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Σεφερλή-Τσαβαλιά. Είχε προκύψει χωρίς λόγο, ήμουν στον θίασο του Μάρκου και είχαν βγάλει κάτι τέτοια θέματα, δεν ξέρω πως. Είχαν πει κάποια στιγμή ότι τρέχει κάτι με τον Ντάνο, βγήκαμε και είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο» είπε στη συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ