Μύκονος: “Πυρετός” ετοιμασιών για τη συναυλία του καλοκαιριού – Αντώνης Ρέμος και Ramadan μαζί στο Nammos

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες στην Μύκονο για την μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού. Αντώνης Ρέμος και Mohamed Ramadan θα ανέβουν την Πέμπτη (28/7) μαζί στη σκηνή του Nammos.

Κάθε χρόνο η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos είναι το γεγονός του καλοκαιριού για το νησί των ανέμων. Vip προσωπικότητες έρχονται απ’ όλον τον κόσμο για νααπολαύσουν τον Έλληνα τραγουδιστή και τα μεγάλα ονόματα guest τραγουδιστών που τον συνοδεύουν.

Η φετινή συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουλίου και ο δημοφιλής Έλληνας ερμηνευτής θα τραγουδήσει στην σκηνή μαζί με τον Αιγύπτιο τραγουδιστή Mohamed Ramadan, ο οποίος έχει τεράστια απήχηση στον αραβικό κόσμο και είναι γνωστός για τα πανάκριβα μουσικά βίντεο των τραγουδιών του. Επίσης έχει συνεργαστεί με τον Γάλλο τραγουδιστή και ράπερ Gims στο τραγούδι «Ya Habibi». Ο 34χρονος Ramadan παράλληλα με το τραγούδι ασχολείται και με την υποκριτική. Μάλιστα ο θρυλικός Ομάρ Σαρίφ τον έχει επαινέσει δημοσίως για το ταλέντο του χρήζοντας τον διάδοχό του.

Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε πλάνα από τις προετοιμασίες στην παραλία της Ψαρρούς όπου έχει στηθεί μια τεράστια εξέδρα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ