Μύκονος: Γάμος – υπερπαραγωγή για γνωστό επιχειρηματία – Με Κωνσταντίνο Αργυρό το γλέντι

Γάμος – υπερπαραγωγή έγινε στη Μύκονο το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, o επιχειρηματίας Σταμάτης Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του διάσημου beach bar Tropicana και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισσάβετ Καλίνη με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην περιοχή των Μύλων με κουμπάρους την Γωγώ Φαρμάκη και την Κυριακή Μαϊδου.

Η νύφη που έλαμπε από ευτυχία έφτασε στην εκκλησία με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στην παραλία Παραντάις και συγκεκριμένα στον χώρο του καινούργιου εστιατορίου του Mr Tropicana, το οποίο θα ανοίξει προσεχώς τις πύλες του.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ελένη Βουλγαράκη και η Όλγα Φαρμάκη μαζί με την αδελφή της Γωγώ.

Ο χώρος όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι μεταμορφώθηκε σε ένα επίγειο παράδεισο με τις συνθέσεις λουλουδιών, τα κρεμαστά φύλλα, τα κεριά και τα φωτορυθμικά να έχουν δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό, ενώ δεν έλειψαν και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Η “έκπληξη” της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση των προσκεκλημένων, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και ξεσήκωσε τους πάντες με τα τραγούδια του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ