My Style Rocks: Το μήνυμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τον καβγά με την Τζώρτζια Παναγή

Μήνυμα με αφορμή τον καβγά που είχε με την Τζώρτζια Παναγή έστειλε μέσω του instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Συγκεκριμένα, η παίκτρια του My Style Rocks με ανάρτησή της στα instastories , στην οποία “τάγκαρε” την Τζώρτζια Παναγή, έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι Κινέζοι λένε, για να γίνει κάποιος φίλος σου πρέπει πρώτα να μαλώσεις μαζί του».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη όταν η Κύπρια παίκτρια Τζώρτζια Παναγή σχολίαζε την εμφάνιση της Κορίνας Αδραμιτίδου, με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να τη διακόπτει για να πει τη δική της άποψη.

Η Κρητικιά παίκτρια τα είπε αυτά που ήθελε στην κρητική διάλεκτο με την Τζώρτζια να γυρίζει και να την αποκαλεί “βλαχάρα”. “Αποκάλεσες τους Κρητικούς βλάχους;” “Όχι εσένα” ξεκαθάρισε η Τζώρτζια. “Για τον τρόπο που μιλάς”.”Εσύ που είσαι Κύπρια, και ο τρόπος που μιλάτε στην Κύπρο τι είσαστε;” αναρωτήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Τζώρτζια να προσπαθεί να συνεχίσει την κριτική της.

Ωστόσο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επανήλθε με νέα “επίθεση”. “Συγγνώμη γιατί γίνομαι έξαλλη τώρα. Μου ‘ρχεται η άλλη από την Κρήτη και θα γυρίσει να μου πει για την Κρήτη. Τράβα πίσω και όπως σου μιλάνε εκεί τώρα γύρνα και μην πεις μην μιλάτε έτσι, μιλήστε γαλλικά. Μιλάτε με χειρότερο accent στην Κύπρο και σε ενόχλησε η προφορά που έχουμε στην Κρήτη” είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Τζώρτζια να διευκρινίζει: “Είναι για τον τρόπο που μιλάς”.

Και μετά ακούστηκαν γαλλικά από την πλευρά της Αλεξανδράκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ