Mules: Πώς να φορέσετε το hit της άνοιξης από το πρωί ως το βράδυ

Από την γκαρνταρόμπα της Carrie Bradshaw στα πόδια μας. Τα mule παπούτσια, με επιρροές από τη δεκαετία του ’90, έκαναν θραύση λίγα χρόνια πριν και από τότε έχουν παραμείνει στην κορυφή της λίστας των πιο hot παπουτσιών. Ένας ακόμα λόγος λοιπόν, που λατρεύουμε το καλοκαίρι και τον ηλιόλουστο καιρό, είναι ακριβώς, γιατί μας επιτρέπει να φοράμε τα λατρεμένα μας παπούτσια. Ο βασιλιάς των παπουτσιών ξύπνησε από την χειμέρια νάρκη του κι εμείς είμαστε έτοιμες να τον αποθεώσουμε για άλλη μια χρονιά.  

Δυναμικά: και κλασικά ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας το μαύρο χρώμα ως safe επιλογή. Δερμάτινα και πιο aggressive αντικείμενα, όπως ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που κάνουν εντύπωση, ή μια καμπαρντίνα με υφή δέρματος, θα δώσουν την badass πινελιά στο look της ημέρας. Τα μαύρα mules μπορεί να είναι συνηθισμένα, κρίνονται ωστόσο, ασυναγώνιστα!

Παραμυθένια: το εφέ της Σταχτοπούτας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα mule γοβάκια. Αγκράφες, strass και διάφανα τακούνια μας μετατρέπουν σε πριγκίπισσες του παραμυθιού και βασίλισσες του στιλ. Συμβουλή: αναδείξτε τα ολοκληρωτικά με υπερβολικά λαμπερά κομμάτια και girly χρώματα ή ακολουθήστε την αντίθετη οδό, φορώντας ένα αυστηρό σύνολο με διάφανα mules που θα κάνουν τη διαφορά.

Αποκαλυπτικά: τα υπέροχα πόδια μας αξίζουν τα ωραιότερα παπούτσια και μόνο, για να αναδειχτούν σωστά. Τα mules αποτελούν την καλύτερη επιλογή, καθώς χαρίζουν πόντους και δεν κόβουν το γυμνό πόδι με περιττά λουράκια. Φοράμε μίνι λοιπόν, τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα mules και εντυπωσιάζουμε όποιον θα έχει την τύχη να μας συναντήσει.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ