Μουζουράκης: Τελείωσα το τραγούδι για τον πατέρα μου στο διάδρομο του νοσοκομείου – Το σημάδι μόλις “έφυγε”

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στο “Ενώπιος Ενωπίω” για την δύσκολη περίοδο, όταν έχασε τον πατέρα του. Ο τραγουδιστής έγραψε το τραγούδι «Look at me dad» για εκείνον και όπως περιέγραψε επειδή τον είχε ειδοποιήσει ο αδελφός του για την κατάσταση και να σπεύσει στο νοσοκομείο, έγραψε το μισό στο αεροπλάνο και το υπόλοιπο μισό στον διάδρομο του νοσοκομείου, έξω από το δωμάτιο, στο οποίο νοσηλευόταν ο πατέρας του.

«Το τραγούδι για τον πατέρα μου ήταν σαν αποχαιρετιστήριο δώρο. Το τραγούδι γράφτηκε το μισό στο αεροδρόμιο. Μπήκε για μια τυπική επέμβαση και την ώρα που έχω πάρει το αεροπλάνο και χάνω την ανταπόκριση με παίρνει ο Μανώλης, ο μεγάλος μου αδελφός και μου λέει: «Καλύτερα να γυρίσεις πίσω, γιατί κάτι πήγε στραβά». Εκείνη τη στιγμή ο πατέρας μου ήταν σε μια κατάσταση που τον περιμέναμε από λεπτό σε λεπτό. Μάλιστα συνήλθε κιόλας λίγο πριν φτάσω και μας έκανε έναν υπέροχο επίλογο, ο οποίος με βοήθησε να γράψω και το υπόλοιπο μισό τραγούδι” δήλωσε.

“Είχαμε κάνει μια συμφωνία τον πατέρα μου. Επειδή εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μετά πολύ πράγμα. Για επιβεβαίωση απλά, αν φύγω εγώ πρώτα θα σου εμφανιστώ, μη χεστείς πάνω σου. Άμα φύγεις όμως εσύ πρώτα θέλω να μου κάνεις την ίδια χάρη. Κι όπως καθόμουν στο κρεβάτι και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί, ξαφνικά αισθάνομαι να με χαϊδεύει. Το αισθάνθηκα τόσο έντονα που νόμιζα ότι η Μαρία είχε ξυπνήσει από δίπλα και με χάιδευε. Γύρισα και κοιμόταν η Μαρία. Κι εκεί κατά κάποιο τρόπο σαν να απαλύνθηκε ο πόνος και να τον ένιωσα» περιέγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ