Μοναδική συλλογή με ογδόντα 45άρια βινυλίου βγάζει ο Paul McCartney

Μία μοναδική συλλογή από μικρούς δίσκους βινυλίου 45 στροφών, του Paul McCartney πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου. Θα έχει τίτλο “The 7″ Singles Box” και πρόκειται να βγει στην αγορά μόνο σε 3.000 σετ. Κάθε πελάτης θα έχει δικαίωμα να αγοράσει μόνον μέχρι δύο σετ. Η τιμή του κάθε σετ ξεπερνάει τα 600 δολάρια.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Αυτή η περιορισμένη συλλεκτική και αριθμημένη έκδοση, συμπεριλαμβάνει 80 σινγκλάκια 7″ ιντσών, την επιμέλεια των οποίων φρόντισε ο ίδιος ο Paul McCartney. Αποτελείται από 65 singles και promos, με ανασκευασμένα εξώφυλλα από 11 διαφορετικές χώρες. Και από άλλα 15 singles, που πρόκειται για κομμάτια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ σε 7ιντσο βινύλιο, παρά μόνο σε 12″ ίντσες maxi-single ή picture disc ή cd-single ή μόνο σε ψηφιακό download. Επίσης θα υπάρχει ένα ΕΡ, ένα δείγμα test pressing τυχαία επιλεγμένο από το εργοστάσιο, καθώς και ένα βιβλίο 148 σελίδων, που έχει συντάξει ο Rob Sheffield, με πρόλογο του Paul McCartney, το οποίο δίνει πολλές πληροφορίες για τα συγκεκριμένα τραγούδια και δίσκους.

Τα τραγούδια έχουν γίνει όλα remastered και έχουν “κοπεί” ξανά στα στούντιος της Abbey Road στο Λονδίνο. Σίγουρα πρόκειται για μία συλλεκτική έκδοση, η συσκευασία της οποίας είναι και μοιάζει με ένα ξύλινο κιβώτιο μεταφορών, που θα παραμείνει συλλεκτική, εφόσον κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα και πιθανόν κάποτε, μετά από μερικά χρόνια, να ανέβει η αξία της!

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ