Mix&match στο bikini: Tρόποι για να το φορέσετε αλλιώς

Η πιο δημοφιλής ενδυμασία του καλοκαιριού, είναι δίχως αμφιβολία το μαγιό.

Κάποιες διατηρούμε μια ολόκληρη συλλογή με κάθε είδους swimwear, έτσι ώστε να φοράμε κάθε μέρα διαφορετικό μαγιό στην παραλία, ενώ άλλες στοχεύουμε στο δημιουργικό μας ταλέντο και στις γνώσεις μας πάνω στο mix&match. Γιατί ναι, και τα μαγιό μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς και διάφορους τρόπους και να δώσουν ένα εντελώς καινούργιο outfit παραλίας. Δείτε πως…

Κρατείστε το μίνιμαλ, αλλά παίξτε με τα designs

Με λίγα λόγια, φορέστε ένα κλασικό μαύρο bottom και συνδυάστε το με διαφορετικά πάνω μέρη. Μία μέρα τριγωνάκι, μία strapless μπούστο, μία μαγιό τύπου μπολερό. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τόσα καινούργια bikini, απλά ένα κλασικό κάτω μέρος και μερικά tops με διαφορετικά κοψίματα.

@kimkardashian

Ποντάρετε στο animal print

Γιατί εδώ που τα λέμε, ταιριάζει με τα πάντα. Είτε το συνδυάσετε με επίσης, printed μαγιό, είτε με ένα μονόχρωμο, το αποτέλεσμα θα είναι τόσο φρέσκο και ανεπιτήδευτο, αλλά και τόσο διαφορετικό.

Mix&match στα κροσέ

Αφού η κροσέ τάση αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλής, γιατί να μην τη φορέσουμε και στα μαγιό; Τα κεντήματα είναι ο πιο ιδανικός τρόπος για να παίξουμε με το μάτι, αφού συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους. Στο ένα στήθος λουλουδάκι, στο άλλο φοίνικας και στο bottom ουράνιο τόξο. Το φόρεσε και η Dua Lipa εξάλλου, αποδεικνύοντάς μας πως τα bikinis οφείλουν να είναι παιχνιδιάρικα και όχι βαρετά.

@dualipa

Μπλέξτε τα καρό με πουά

Ο πιο chic συνδυασμός, ο οποίος όχι, δεν λειτουργεί μόνο στα ρούχα, αλλά και στα μαγιό. Προτιμήστε vintage γραμμές και κλασικά σχέδια στα bikinis και βάλτε μια νοσταλγική νότα στο beachwear styling με έναν κλασικό συνδυασμό που θυμίζει γαλλική αισθητική, εικόνες ιταλικής Ριβιέρας και εποχές Marilyn Monroe.

@kendalljennerΠηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ