Μισέλ Ομπάμα: Δεν άντεχα τον σύζυγό μου για 10 χρόνια – Πώς η πολιτική του καριέρα επηρέασε τον γάμο τους

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε ότι «δεν άντεχε» τον σύζυγό της Μπαράκ, όσο τα παιδιά τους ήταν μικρά. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, 58 ετών, χαρακτήρισε επίσης τις δύο κόρες της, τη Σάσα και τη Μάλια, ως «τρομοκράτες».

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα – Σε 23 γλώσσες σε ολόκληρο τον κόσμο

Ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι δυσκολεύτηκε καθώς προσπαθούσαν και οι δύο «να προχωρήσουν την καριέρα τους» – με τον σύζυγό της να γίνεται πρόεδρος. Η Μισέλ αναφέρθηκε στα προβλήματα στη σχέση τους στο βιβλίο της, The Light We Carry. Μιλώντας στο Revolt στις αρχές Δεκεμβρίου, είπε: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι τρελή που το λέω αυτό: ήταν σαν να υπήρχαν 10 χρόνια που δεν μπορούσα να αντέξω τον άνδρα μου. Και μαντέψτε πότε συνέβη; Όταν αυτά τα παιδιά ήταν μικρά».

«Για 10 χρόνια, προσπαθούμε να χτίσουμε την καριέρα μας και ανησυχούσαμε για το σχολείο και το ποιος έκανε τι. Και μάντεψε τι; Ο γάμος δεν είναι ποτέ 50/50. Πάντα… Υπάρχουν φορές που είμαι 70, αυτός είναι 30. Υπάρχουν φορές που είναι 60 ή 40. Αλλά μάντεψε τι; Δέκα ολόκληρα χρόνια» πρόσθεσε.

Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα: Δημόσια λόγια αγάπης για τα 30 χρόνια γάμου τους

Η Μάλια, 24 ετών, και η Σάσα, 21 ετών, ήταν επτά και 10 ετών όταν η οικογένειά τους μετακόμισε στον Λευκό Οίκο έπειτα από αρκετά χρόνια στην προεκλογική εκστρατεία.

Χάρι και Μέγκαν: Προσέλαβαν σωματοφύλακα που προστάτευε Ομπάμα και Μπους

Η Μισέλ Ομπάμα περιέγραψε επίσης τις δύο κόρες της ως «τρομοκράτες», όταν ήταν μικρές – λέγοντας ότι «έχουν απαιτήσεις». Και πρόσθεσε: «Μικρά παιδιά, είναι τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις. Δεν μιλάνε. Είναι φτωχοί επικοινωνιακά. Κλαίνε όμως όλη την ώρα. Έχουν ανάγκη. Και τους αγαπάς. Και έτσι δεν μπορείτε να τους κατηγορήσετε, σωστά; … Άρα στρέφετε αυτή την οργή ο ένας στον άλλον».

Ο Μπαράκ και η Μισέλ γνωρίστηκαν σε μια δικηγορική εταιρεία στο Σικάγο το 1989. Η καθαρή τους περιουσία φέρεται τώρα να είναι περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ