Μίνα Σουβάρι: Συγκλονίζουν οι καταγγελίες για τον πρώην σύντροφό της – “Με “χειραγώγησε” να κάνω τρίο”

Η Μίνα Σουβάρι ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, την «χειραγώγησε» να κάνει τρίο. Η σταρ του “American Beauty” – που στο παρελθόν είχε μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση της σε νεαρή ηλικία – είπε σε συνέντευξή της στον Guardian που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, ότι ήταν μόλις 17 ετών όταν συνάντησε τον άνδρα, ο οποίος φέρεται να την κακοποίησε λεκτικά και σεξουαλικά.

Η 43χρονη ηθοποιός ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι ο πρώην της, τον οποίο αρνήθηκε να ονοματίσει, της ζητούσε να πάρει γυναίκες για να κάνουν τρίο, συμπεριλαμβανομένων και γυναικών που είχε γνωρίσει στα γυρίσματα.

Χρόνια αργότερα, η ηθοποιός συνάντησε αρκετές από τις γυναίκες αυτές και είπε σε μία: «Θέλω να ξέρεις ότι ποτέ δεν ήθελα να κάνω τίποτα από αυτά τα πράγματα».

Η Σουβάρι, η οποία έχει έναν γιο 1 έτους, τον Κρίστοφερ, με τον σύζυγό του Μάικλ Χόουπ, περιέγραψε ότι η γυναίκα ήταν έκπληκτη και της είπε: «Ωχ, μου είπε ότι ήθελες να το κάνεις αυτό».

«Ήταν ένα τεράστιο σοκ για μένα, μου άνοιξε τα μάτια για το πώς με χειραγωγούσαν και δεν είχα ιδέα», είπε στο ρεπορτάζ. «Οι συνθήκες είχαν δημιουργηθεί για μένα και με κατάπιε όλο αυτό».

Σουβάρι
Η Σουβάρι παντρεύτηκε το 2018

Η Σουβάρι ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε εξαναγκαστεί να χρησιμοποιήσει άβολα σεξουαλικά παιχνίδια και χρειαζόταν ιατρική φροντίδα μετά από σκληρό πρωκτικό σεξ.

Και πρόσθεσε: «Δεν με αγαπούσε. Ήμουν απλώς ένα σώμα, ένα δοχείο για τις επιθυμίες του».

«Ποτέ δεν ήθελα να μιλήσω αρνητικά για πράγματα που μπορεί να είναι πολύ υγιή για τους άλλους ανθρώπους», εξήγησε. «Δεν μου δόθηκε η επιλογή ή η άδεια να το κάνω, και αυτό ήταν που ήταν τόσο καταστροφικό για μένα. Είναι πολύ μπερδεμένο πράγμα όταν βιώνεις σεξουαλική κακοποίηση, γιατί ένα μέρος της είναι σαν ικανοποιητικό. Αλλά τότε το άλλο μέρος είναι ένας απόλυτος εφιάλτης, οπότε είσαι μπερδεμένος, δεν ξέρεις τι είναι σωστό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ