Μιμή Ντενίση: Ο έρωτας με τον Γιάννη Φέρτη – «Τον έβλεπα και τρελαινόμουν»

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω»

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την γνωριμία της με τον Γιάννη Φέρτη, τον γάμο αλλά και τον λόγο που οδήγησε στον χωρισμό τους.

«Τον ερωτεύτηκα εγώ στον “Συμβολαιογράφο”. Αυτός δεν νομίζω να με ερωτεύτηκε εξ’ αρχής. Εγώ τον ερωτεύτηκα. Είχα την τύχη στις πρώτες μου σειρές να δουλέψω με τεράστιους σκηνοθέτες. Ο αγαπημένος μου ο Γιώργος Μιχαηλίδης, που κάναμε δύο σειρές (τον συμβολαιογράφος και τους άθλιους των Αθηνών), ο Ερρίκος Ανδρέου κ.α\ Στον “Συμβολαιογράφο” ήμουν μικρή, πολύ άπειρη. Ο Φέρτης είχε αυτή την υπέροχη φωνή και εγώ τον έβλεπα και έλιωνα. Στη διάρκεια του σίριαλ με ερωτεύτηκε και μετά από έναν χρόνο παντρευτήκαμε. Ποτέ δεν ξεχνώ και πάντα το αναφέρω. Όσο ταλέντο και αν έχουμε κάποιος είναι αυτός που μας δίνει την κλωτσιά. Για εμένα ήταν ο Γεωργιάδης και ο Γιάννης» περιέγραψε.

«Επίσης αν δεν έχεις ταλέντο και σε βοηθήσουν, θα χαθείς. Σε 2-3 χρόνια, σε 5, θα φανεί. Ο Γιάννης με έσπρωξε στο να μεταφράζω. Ο Γιάννης με έκανε πρωταγωνίστρια πλάι του, ενώ ήταν, εκείνος το πρώτο όνομα. Αλλά, κάναμε πολύ ωραία έργα μαζί. Σαφώς ήμουν πιο εργατική από εκείνον και διάλεγα τα έργα, λέγοντας του, “Γιάννη διάβασε το Amadeus να μου πεις αν σου αρέσει…” και μου έλεγε “άμα το διάβασες εσύ θα είναι καλό”» πρόσθεσε.

«Έτσι όμως, με έκανε να παίρνω πρωτοβουλία. Δεν ερωτεύεσαι πάντα ανθρώπους που μοιάζεις στον χαρακτήρα. Πάντα τον εκτιμώ και νομίζω πως το ήθος το θεατρικό που απέκτησε, το απέκτησα χάρη στον Γιάννη. Δεν θεωρώ ότι πήγαν πολλά στραβά. Εξ’ αρχής ήμασταν πολύ διαφορετικοί γι’ αυτό και η έλξη. Ο Γιάννης ήθελε να είναι έξω μέχρι τις 6 το πρωί, εγώ ήθελα να είμαι σπίτι και να μεταφράζω. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε πλήρως τον χαρακτήρα και τις δυνατότητες μου» είπε η Μιμή Ντενίση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ