Μίλτος Πασχαλίδης: «Πριν αποκτήσω την πρώτη μου κόρη ήμουν “Ηρώδης”, ήθελα να τα εξαφανίσω» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη, αποκάλυψε τη διπλή του ταυτότητα ως επαγγελματίας… πατέρας και ερασιτέχνης… τραγουδιστής σε μία σπάνια συνέντευξη.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μίλησε για την πατρότητα και τα σημαντικά μαθήματα που έχει πάρει από τις κόρες του. Αναφέροντας την αρχική του στάση απέναντι στα παιδιά του, δήλωσε: «Ήθελα να γίνω πατέρας κάποια στιγμή. Όμως, πριν αποκτήσω την πρώτη μου κόρη, ήμουν “Ηρώδης”».

Ωστόσο, όταν γεννήθηκε η πρώτη του κόρη, η αντίληψή του άλλαξε ριζικά. Συνέχισε λέγοντας: «Ήθελα να τα εξαφανίσω, με ενοχλούσαν. Όταν γεννήθηκε η Ευγενία, τα αγάπησα όλα. Έγινα το άλλο άκρο. Εκεί που με εκνεύριζαν, εκεί που ανεχόμουν τους φίλους μου, μπορούσα να γίνω babysitter. Αυτό άλλαξε μέσα σε μία εβδομάδα».

Επίσης, αναφέρθηκε στην αλλαγή που είχε στην αντίληψή του μετά τη γέννηση της κόρης του, λέγοντας: «Όταν γεννήθηκε η Ευγενία, μου πήρε κάνα εξάμηνο να συνηθίσω ότι θα την έχω για πάντα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που ανέπτυξε μέσα από την πατρότητα, λέγοντας: «Οι κόρες μου με δίδαξαν υπομονή και ανεκτικότητα. Πλέον προσπερνώ όλα τα μηδαμινά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ