Μιχάλης Ιατρόπουλος: Έκλεψε τις εντυπώσεις με το μπλε μαλλί – Τι είπε για τις στρατηγικές στη “Φάρμα”

Με ανανεωμένο look και μπλε μαλλιά εμφανίστηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μιλώντας για τη “Φάρμα” από την οποία αποχώρησε πρόσφατα για δεύτερη φορά ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας είπε ότι δεν είχε καμία στρατηγική και ότι δεν κρίνει κανέναν για το τι κάνει, απαντώντας σε ερώτηση αν είδε να είχαν κάποιοι άλλοι παίκτες στρατηγική για να κερδίσουν.

“Είμαι μάστορας, τεχνίτης καλός, και αυτό αποκτήθηκε με εμπειρία από τα μαγαζιά που έφτιαξα” είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τα μαστορέματα της “Φάρμας” και συνέχισε: “έκανα ότι μπόρεσα για να διατηρήσω τις ισορροπίες, μπήκα με χαρά, είμαι ευγνώμων για αυτό πέρασα δύσκολα και ωραία. Εγώ δεν θα κρίνω κανέναν άνθρωπο, ο καθένας βγάζει το ψωμί του όπως νομίζει, εγώ δεν είχα καμία στρατηγική, είχα κάποια πολιτική απέναντι στους ανθρώπους, δεν ήθελα να έχω εκρήξεις και κακές συμπεριφορές” συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

“Ο Στράτος πήρε λίγο παραπάνω σοβαρά από ότι έπρεπε το παιχνίδι, είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, είναι άκακος, ευγενής, όπως όλοι έχει κάποιες στιγμές εκρηκτικές αλλά διαβεβαιώνω ότι είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος” είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ