Michael Jackson: Τα παιδιά του μοιράστηκαν φωτογραφίες για να τιμήσουν τα γενέθλιά του

Tα γενέθλια του Michael Jackson θα ήταν χθες, Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, όπου ο «Βασιλιάς της pop» θα γιόρταζε τα 64α χρόνια του. Ως ένας από τους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών και 15 φορές νικητής του βραβείου Grammy άφησε το στίγμα του ως μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του 20ού αιώνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prince Jackson (@princejackson)

Ενώ η ζωή του ήταν ταραγμένη ο Michael ήταν πάντα σεβαστός από τα παιδιά του. Προς τιμήν των γενεθλίων του, η κόρη του Paris και ο γιος του, Prince μοιράστηκαν σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες.

Credits: Prince Jackson/Instagram

Ο Michael χώρισε από την πρώτη του σύζυγο, Lisa Marie Presley, το 1996. Παντρεύτηκε την Debbie Rowe την ίδια χρονιά, η οποία γέννησε το πρώτο τους παιδί τον Michael Joseph, γνωστό ως “Prince” τον Φεβρουάριο του 1997.

«Χρόνια πολλά στον σπουδαιότερο! Μου λείπεις όλο και περισσότερο, αλλά σε αγαπώ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Prince.


Credits: Paris Jackson/Instagram

Η Rowe γέννησε την Paris, το 1998 πριν χωρίσουν το 1999. Η 24χρονη έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και είναι τραγουδίστρια. Μοιράστηκε μια φωτογραφία τους να φιλιούνται όταν ήταν παιδί στο Instagram story της, γράφοντας «hbd» με ένα emoji καρδιά.


Credits: Prince Jackson/Instagram

Η γκαλερί του Prince περιλάμβανε φωτογραφίες με όλα τα αδέρφια του, συμπεριλαμβανομένου του μικρότερου γιου του Michael, Prince Michael II. Ο μικρός του αδερφός άλλαξε το όνομά του σε Bigi, το 2015, και έχει μείνει κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Jackson τον κρέμασε περιβόητα πάνω από ένα μπαλκόνι με μια κουβέρτα πάνω από το κεφάλι του το 2002.


Credits: The Mirror

Credits: Prince Jackson/Instagram

Ο Prince ίδρυσε τη φιλανθρωπική οργάνωση The Heal Los Angeles για να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες του πατέρα του «Heal the World». Η Paris ανακηρύχθηκε πρέσβειρα του οργανισμού τον Μάιο του 2021. Εργάζονται για να υποστηρίξουν τη νεολαία της πόλης και τους άστεγους μέσω προγραμμάτων δωρεάν γευμάτων.

Photo by Gabriel Bouys-Pool/Getty Images

Ο Michael πέθανε στις 25 Ιουλίου 2009, αφού ο γιατρός του Conrad Murray του έδωσε μια ποικιλία φαρμάκων για να τον βοηθήσουν να κοιμηθεί. Ο θάνατος του τραγουδιστή προκλήθηκε από υπερβολική δόση προποφόλης και ο Murray καταδικάστηκε, τον Νοέμβριο του 2011, για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Αποφυλακίστηκε το 2013 αφού εξέτισε λιγότερο από δύο χρόνια φυλάκισης, ενώ είχα καταδικαστεί σε τέσσερα.

Πηγή: Instyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ