Μενούνος: Θέλω να παρουσιάσω σόου στην Ελλάδα

Μενούνος: Θέλω να παρουσιάσω σόου στην Ελλάδα

Η Μαρία Μενούνος εξέφρασε την επιθυμία της να παρουσιάσει ένα σόου στην Ελλάδα με θεματολογία την ελληνική οικονομία. 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δήλωσε στον “Ελεύθερο Τύπο”: “Φυσικά και θα ήθελα ένα σόου στην Ελλάδα. Θα το ήθελα περισσότερο για να έχω ένα λόγο να μένω στην Ελλάδα. Αν έπρεπε να διαλέξω κόνσεπτ, αυτό θα είχε να κάνει με την ελληνική οικονομία και τους τρόπους βελτίωσής της”. 

Αν έπρεπε να διαλέξει μια συμπαρουσιάστρια, η Μαρία Μενούνος προτιμά την Μαριέττα Χρουσαλά σχολιάζοντας: “Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω συναντήσει, ιδιαίτερα ταλαντούχα και έξυπνη. Έχει αυτόν τον τέλειο συνδυασμό που δεν μπορείς να μην θες να συνεργαστείς μαζί της. Θεωρώ μάλιστα ότι θα ταιριάζαμε πολύ καλά σε μια πρωινή ή απογευματινή εκπομπή”. 

Όσο για το δικό της ριάλιτι “Chasing Maria Menounos”, η παρουσιάστρια αναφέρει: “O κόσμος με υποστήριξε πολύ. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που μου είπαν ότι μέσα από αυτό το ριάλιτι πήραν δύναμη για να αγωνιστούν και να τα καταφέρουν. Η προβολή της προσωπικής μου ζωής φυσικά και δεν ήταν εύκολη υπόθεση, από τη στιγμή όμως που πήρα την απόφαση να κάνω αυτό το ριάλιτι όφειλα να είμαι αληθινή”.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ