Μένουμε Σπίτι: «Eggloveισμένη» με τη νέα διαδικτυακή σειρά η Μαρία Κωνσταντάκη- ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού να έχει “παγώσει” τις τηλεοπτικές σειρές, όμως αρκετοί καλλιτέχνες δείχνουν να μην εφησυχάζουν τις ημέρες της καραντίνας, ψάχνοντας τρόπους για να εμψυχώσουν και να διασκεδάσουν τους θαυμαστές τους. Αυτό συνέβη και με τον σεναριογράφο Γιώργο Φειδά ο οποίος ετοιμάζει την πρώτη διαδικτυακή σειρά η οποία θα μεταδίδεται μέσα από το youtube. Πρόκειται για τη σειρά «Eggloveισμένες» στην οποία πρωταγωνιστούν η Σίλβια Δεληκούρα, η Μαρία Σολωμού, η Κατερίνα Θεοχάρη και η Μαρία Κωνσταντάκη.

Το σίριαλ γυρίζεται ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων και την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας «Μένουμε σπίτι».

«Όλο αυτό ξεκίνησε από τον Γιώργο Φειδά, ο οποίος είναι ένας πολύ δημιουργικός σεναριογράφος και εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι οι τραγουδιστές έχουν βρει την “άκρη” τους, πώς να είναι δημιουργικοί μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Παίρνουν την κιθάρα τους, κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους, κάνουν ένα live και ανεβάζουν ένα story τραγουδώντας. Έτσι, σκέφτηκε γιατί δεν κάνουμε και εμείς οι ηθοποιοί; Έγραψε, λοιπόν, ένα σενάριο με χαρακτήρες, που το γυρνάμε από το σπίτι μας» δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της EΡΤ1.

Για τα γυρίσματα των επεισοδίων είπε ότι «το γύρισμα στην πραγματικότητα είναι οι βιντεοκλήσεις των τεσσάρων αυτών γυναικών, είτε και οι τέσσερις μαζί, είτε σε ντουέτα, είτε σε τριπλά. Για μένα ο Γιώργος έχει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Μπορεί να βγάλει αβίαστα διαλόγους έξυπνους και με ενδιαφέρον χωρίς απαραίτητα να έχει τα μέσα».

Στη συνέχεια, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν οι ίδιες. «Έχουμε τέσσερις χαρακτήρες, είναι η Μαρία Σολωμού, η Σύλβια Δεληκούρα, η Κατερίνα Θεοχάρη και εγώ. Η Μαρία Σολωμού υποδύεται την Γκέλυ, την κλασική Ελληνίδα που δεν μπορεί να κάτσει σπίτι της, που δεν μπορεί να κάτσει με τίποτα μόνη της, που δεν μπορεί να κάτσει στον καναπέ της και να περάσει καλά με τον εαυτό της και θέλει να είναι συνέχεια έξω. Καταλαβαίνετε την πίεση που νιώθει αυτός ο άνθρωπος. Η Σύλβια Δεληκούρα είναι μια κοπέλα, λίγο αλλού, λίγο στην κοσμάρα της, ηθοποιός η οποία λόγω συνθηκών, επειδή μετακομίζει η αδερφή της, η καραντίνα την βρίσκει με την αδελφή της και τον ανιψιό της. Εκείνη την ώρα, λίγο πριν την καραντίνα γνωρίζει και τον έρωτα της ζωής της. Η Γωγώ που την υποδύεται η Κατερίνα Θεοχάρη είναι μια γυναίκα, με την πιο κανονική ζωή από εμάς, δασκάλα, παντρεμένη με τον άνδρα της, οπότε εκεί θα δούμε τις συνθήκες εγκλεισμού ενός ζευγαριού που ξαφνικά μένουν μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Εγώ είμαι η Ασημίνα που κάνω την υποχόνδρια, της σχολής “θα πεθάνουμε όλοι”, οπότε είμαι αυτή που κράζω, δεν έχω καμία ψυχραιμία. Θα προδώσω ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου, στις βιντεοκλήσεις στο σπίτι μου μιλάω με μάσκα γιατί δεν ξέρω πως μεταφέρεται ο ιός ακόμα και μέσα στο σπίτι μου».

Αναφορικά με το πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά «Eggloveισμένες» η Μαρία Κωνσταντάκη επισήμανε ότι «είχαμε πει ότι θα κάνουμε πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο» τονίζοντας ότι «τα επεισόδια θα προβάλλονται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μέσα από το youtube και από τα προφίλ μας στο Instagram».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ