“Μένουμε σπίτι”: Διάσημοι ποστάρουν για την viral καμπάνια του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό

“Μένουμε Σπίτι” είναι το σύνθημα της νέας καμπάνιας που “τρέχει” το υπουργείο Υγείας προκειμένου να τονίσει την ατομική ευθύνη του καθενός ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Το σύνθημα “Μένουμε Σπίτι” έχει γίνει trend στο Twitter και πολλοί διάσημοι έχουν ανεβάσει βίντεο στα οποία μιλούν για την ανάγκη περιορισμού των μετακινήσεων στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας μάλιστα έγραψε στη δική του ανάρτηση: “Μένουμε Σπίτι”. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα».

Τα βίντεο που έχουν ανεβάσει πολλοί ηθοποιοί, μοντέλα, δημοσιογράφοι και άλλοι επισημαίνοντας και εκείνοι με τη σειρά τους την ανάγκη του “Μένουμε Σπίτι”, έχουν γίνει viral.

Το ΒΙΝΤΕΟ του Αρκουμανέα με τη σύζυγό του Εύα Αντωνοπούλου

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας έχει βιντεοσκοπήσει τη σύζυγό του, Εύα Αντωνοπούλου να μαγειρεύει στο σπίτι τους. Με αυτόν τον τρόπο στέλνει το μήνυμα ότι “πρέπει όλοι να παραμείνουμε σπίτι” προκειμένου ο καθένας από εμάς να συμβάλει αποτελεσματικά στον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού. Στο βίντεο παρουσιάζεται η Εύα Αντωνοπούλου να καθαρίζει και να κόβει μανιτάρια μετά… μουσικής.

Ο κ. Αρκουμανέας συνοδεύει το βίντεο με το εξής σχόλιο: “Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες. Πάνω από όλα η δημόσια υγεία”. Και φυσικά με το hashtag που πλέον χρησιμοποιείται από όλους και έχει γίνει viral, το #μένουμε σπίτι.

Το μήνυμα του Θοδωρή Αθερίδη

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης, προέτρεψε μέσω βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, να μείνουμε σπίτι αυτές τις δύσκολες μέρες που ο φονικός ιός έχει «χτυπήσει» και τη χώρα μας.

Η ανάρτηση της Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ στέλνοντας το δικό της μήνυμα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει τον τρόπο να περάσει όμορφες στιγμές με την κόρη της στο σπίτι. Ποιος είναι αυτός; Φτιάχνοντας κουλουράκια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ